Πέμπτη 21 Μαΐου 2009

O Aβραμόπουλος παραίτησε την Τότα από τον Ερυθρό

tota.jpg

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Αλλαγές στις διοικήσεις των περισσοτέρων νοσοκομείων της χώρας έχει δρομολογούνται αυτές τις μέρες από την ηγεσία του υπουργείου Υγείας.

Τον πρώτο λόγο στον ανασχηματισμό τον έχει ο Δημήτρης Αβραμόπουλος. Στο πλαίσιο των αλλαγών πληροφορίες του parapolitika.gr αναφέρουν ότι ελήφθη η απόφαση (μεταξύ των άλλων) της Δοικήτριας του «Ερυθρού Σταυρού» Τότας Χατζοπούλου.

Πρόκειται για μια αναμενόμενη κίνηση αφού εδώ και αρκετό καιρό στην Αριστοτέλους αναζητούσαν το timing για να δείξουν το δρόμο της εξόδου - μετά από πέντε χρόνια- από το Εθνικό Σύστημα Υγείας στην όμορφη Δραμινή δικηγόρο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το προηγούμενο Σάββατο ζητήθηκε και επισήμως η παραίτηση από την Τότα, ενώ χθες ο γενικός γραμματέας Αριστείδης Καλογορόπουλος, της ανακοίνωσε τα δυσάρεστα μαντάτα. Οι γνωρίζοντες το παρασκήνιο χαρακτηρίζουν τη συγκεκριμένη απόφαση Αβραμόπουλου «ως πράξη ευθύνης»! Γιατί, βρε παιδιά, τι είχε κακό είχε κάνει το κορίτσι!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

κριμα κ μου ηταν τοσο συμπαθης ο αυραμοπουλος τελικα δεν ξερει να ξεχωριζει το ωραιο απο το χρησιμο!!!!ευχομα ...να το ...τακτοποιησουν καπου το κοριτσι κριμα ειναι με ...τετοια προσοντα!!!!