Παρασκευή 29 Μαΐου 2009

Κερδισμένοι Καραμανλής και Βατοπεδινοί στο debate

Μεγάλος κερδισμένος της τηλεοπτικής αναμέτρησης αναδείχθηκε ο Κώστας Καραμανλής που απέδειξε για άλλη μια φορά ότι έχει μεγαλύτερη επικοινωνιακή δυνατότητα από τον Γιώργο Παπανδρέου.

Ο πρωθυπουργός θύμισε -όπως γράφαμε προ ημερών- την αναλγησία των κυβερνήσεων Σημίτη με τα ΜΑΤ να δέρνουν τους συνταξιούχους έξω από το Μέγαρο Μαξίμου.

Σε δύσκολη θέση βρέθηκε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ όταν ρωτήθηκε για την δυνατότητα του προσδιορισμού των μουσουλμάνων της Θράκης.


Το βασικό συμπέρασμα από το debate είναι ότι δεν υπήρξε καμία είδηση. Οι πολιτικοί αρχηγοί προσπάθησαν να αποφύγουν το λάθος. Πάντως, αν κάποιος θα ήθελε την είδηση θα την βρει σε απάντηση του Καραμανλή σχετικά με το σκάνδαλο της Μονής Βατοπεδίου.


«Επιδιώξεις υστερόβουλες διαπλέχθηκαν με παθογένειες της κρατικής μηχανής... Οταν αντιλήφθηκα την έκταση του φαινομένου ανέλαβα την ευθύνη. Δεν πιστεύω ότι ουδείς πολιτικός κανενός κόμματος χρηματίστηκε ούτε πήγε να χρηματιστεί για την αυτήν την υπόθεση».

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είναι γιατί δεν κατάφερε να μας πείσει ο Παπανδρέου ότι ξέρει από δημόσια σχολεία.

Στο δίλεπτο που είχε ανάθεμα αν καταλάβαινε κι ο ίδιος τι έλεγε.

Έχω την εντύπωση πως την ώρα που μιλούσε όλοι πρέπει να τον κοιτούσαν με συγκατάβαση. (Και ο Γιώργος είν’εντάξει ένα πράμα.)

Όσο πλησιάζει η κάλπη τόσο έχω την εντύπωση πως πάλι δεύτερο θα είναι το πασοκ.

Ανώνυμος είπε...

Παπανδρέου: Ούτε η μάνα του πιστεύει αυτά που λέει.

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΟΣΤΑ 2% Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ.

Μετά τα φιάσκα του Γιωργάκη στο debate και το Ζάππειο αλλά και την απομυθοποίηση των οικολόγων που θέλουν να ονομάζονται τα Σκόπια Μακεδονία, άλλαξε εντελώς ο χάρτης των δημοσκοπήσεων.

Με 70% συσπείρωση η ΝΔ περνάει μπροστά και τελειώνουν τα ψέμματα.

Αντίθετα στο πασόκ η απογοήτευση έχει ακουμπήσει την απελπισία. Το mega, o αντέννα, ο σκάϊ και ο άλτερ τόχουν ρίξει στα γνωστά (σούπα, όλοι ίδιοι είναι, κλπ) και προσπαθούν, έστω και την ύστατη στιγμή να συνεφέρουν τους οπαδούς τους παΣΟΚ από το ΣΟΚ.

Άντε να δώ Γιωργάκη πίσω από ποιά γωνία θα πάς να κρύβεσαι μετά τις ευρωεκλογές.

Θα σε φάνε ζωντανό εκεί στην Ιπποκράτους.

Και πολύ άντεξαν, εδώ που τα λέμε .

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕΣ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙΣ

Μετά τη τραγική Συνέντευξη Τύπου στο Ζάππειο, ένας από τους πιο βαρετούς άνθρωπος που γεννήθηκαν ποτέ στη γή κατάφερε να ρεζιλευτεί ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.

Το debate ήταν η πολιτική ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ για τον πιο άχρωμο, άοσμο, ξενέρωτο αρλουμπολόγο στην ιστορία της ελληνικής πολιτικής ζωής.

Ήταν, με μεγάλη διαφορά, ο χειρότερος ομιλητής από τους πέντε.

Από πατάτα σε πατάτα αυτό το παιδί.

Αυτή τη φορά ο ΑΡΧΙΠΑΠΑΓΑΛΟΣ δεν μας έπαιξε 3.698 φορές την κασέτα για το πώς ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ο λαός (τα γνωστά αδικία, ανέχεια, ατιμωρησία, απογοήτευση και γενικώς όλα τα εις άλφα-στερητικό ουσιαστικά της Ελληνικής γλώσσας).

Ακόμη και ο πιο καλοπροαίρετος άνθρωπος κατάλαβε ότι, παρόλα τα εντατικά φροντιστήρια και τους επαγγελματίες επικοινωνιολόγους, η διανοητική του κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη.

Αρλούμπες, αφηρημένες έννοιες, ευχολόγια, καινούργιοι κόσμοι, ανακολουθίες, νέα οράματα, άστα να πάνε. Ούτε στα καφενεία των συνταξιούχων δεν λέγονται τόσες κουβέντες του αέρα.

Επίσης, από την τρικυμία που έχει στο κρανίο ξέχασε το ποιηματάκι: «ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΤΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ»

Επειδή όμως η κασέτα της βλακείας συνεχίζει να παίζει εγώ του υπενθυμίζω ότι : “ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ».

Γιωργάκη, αφού δεν άλλαξες, δεν μπορείς να πάς ούτε μπροστά ούτε πίσω.

Πάς κάτω αγοράκι και γρήγορα!