Παρασκευή 8 Μαΐου 2009

Ξεφουσκώνει η διεθνής χοιροτρομοκρατία

Αν είχε κανείς την υπομονή και διέθετε το χρόνο να ψάξει και να συγκρίνει όλα τα τρομοκρατικά δημοσιεύματα σχετικά με τον τετρακέφαλο ιό της γρίπης των χοίρων – φοβερό κοκτέιλ! – που ενέσκηψε πρόσφατα στο διεθνές "χοιροστάσιο", και αν βεβαίως έπαιρνε στα σοβαρά τα δημοσιεύματα εκείνα που αναφέρονται σε δηλώσεις, διαγνώσεις και προβλέψεις διαφόρων “ειδικών” και “αρμοδίων”, τέσσαρα τινά θα μπορούσε να πάθει: ή θα πήγαινε να ξεσηκώσει όλα τα αντιγριπικά από το φαρμακείο της γειτονιάς του και να δηλητηριαστεί, ή θα πάθαινε τη γρίπη των χοίρων εξ αυθυποβολής – “εκείνο που φοβότανε το ’παθε”, λέει ο λαός – ή θα κατέληγε σε ψυχιατρείο ως κατά φαντασίαν ασθενής, ή θ’ αυτοκτονούσε για να μην τον προφτάσει ο επάρατος ιός Α- H1N1. Ευτυχώς, όμως, που ο λαός σιγά-σιγά ξυπνάει και αγνοεί τους τερατολόγους “ειδικούς” και τους ντελάληδες της συμφοράς στα ΜΜΕ.

Προκαλεί έκπληξη και υποψίες το πώς ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας ανέβασε το επίπεδο συναγερμού της δήθεν επιδημίας σε χρόνο ρεκόρ από το 2 στο 3, στο 4, και στο 5, ενώ το επίπεδο 6 – επίπεδο πανδημίας – βρίσκεται ήδη προ των πυλών, όπως μας λένε οι γριποτρομοκράτες, παρόλο που τα θύματα σε ποσοστό του παγκόσμιου πληθυσμού είναι απειροελάχιστα! Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων στις πέντε ηπείρους, σύμφωνα με τον ΠΟΥ, είναι 1.085 και των νεκρών 27, όπως διάβασα εδώ στις 5/5/09, ενώ στο Μεξικό, από τους 159 θανάτους που είχαν αναφερθεί, τελικά μόνο επτά αποδόθηκαν στη γρίπη των χοίρων! (news.ert.gr)

Σα μέτρο σύγκρισης, σημειώστε ότι σ’ ένα συνηθισμένο χειμώνα, η εποχική γρίπη προσβάλλει το 15% του πληθυσμού, και σύμφωνα με τον Δρ. Νίκολ, «η εποχική γρίπη προκαλεί κάθε χρόνο περίπου 40.000 θανάτους στην Ε.Ε.» Δείτε εδώ. Αν το τελευταίο είναι αλήθεια, αναρωτιέμαι γιατί τόση κατατρομοκράτηση για καμιά τριανταριά νεκρούς παγκοσμίως από την γρίπη των χοίρων όταν η συνηθισμένη γρίπη σκοτώνει δεκάδες χιλιάδες; Δύο τινά μπορεί να συμβαίνουν: ή τρελοί είναι αυτοί που μας τα λένε, ή βαλτοί. Διαλέγετε και παίρνετε.

«Διαδοχικά πάντως, οι χώρες που δέχθηκαν τα χτυπήματα του ιού ανακοινώνουν ύφεση. Χαρακτηριστική η περίπτωση του Μεξικού, το οποίο μέσα σε λίγες ημέρες ανακοινώνει μεγάλη μείωση των κρουσμάτων και περιορισμό της νόσου», διάβασα εδώ. Καλή είδηση αυτή, αλλά ο ΠΟΥ δεν αφήνει τον κοσμάκη να γελάσει το χείλι του. Προειδοποιεί ότι «την ύφεση αυτή, μπορεί να ακολουθήσει μία επανεμφάνιση της νόσου με πολύ μεγαλύτερη σφοδρότητα, η οποία θα αφήσει πολλά περισσότερα θύματα πίσω της.» Πρόκειται για αμετανόητους μάντεις κακών! Το σύνθημα ΚΑΚΟΜΕΛΕΤΑ κι έρχεται έχει γίνει το ευαγγέλιό τους! Κάτι φαίνεται γνωρίζουν από αυτοεπαληθευόμενες προφητείες κακών...

Με την ίδια τρομοκρατική διάθεση, «Στη Γενεύη, ο αξιωματούχος του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας Μάικλ Ράιαν δήλωσε πως ο ιός της γρίπης δεν δείχνει προς το παρόν να εξαπλώνεται εκτός της Βόρειας Αμερικής με ρυθμό που να επιβάλει την αύξηση του παγκόσμιου συναγερμού στο 6 - “επιμένω εντούτοις να λέω”, πρόσθεσε ο Μάικλ Ράιαν, “πως επίκειται πανδημία διότι βλέπουμε τη νόσο να εξαπλώνεται”.» (Δείτε εδώ). Από κοντά και ο Δρ. Άνγκους Νίκολ, επικεφαλής του προγράμματος του Κέντρου Εναντίον της Γρίπης, που δήλωσε στην ισπανική εφημερίδα "Εl Ρais", «από τη στιγμή που το επίπεδο του παγκόσμιου συναγερμού αναβαθμίζεται στο 5, το πέρασμα στο 6 (επίπεδο που υποδηλώνει ότι έχει ξεσπάσει πανδημία) είναι αναπόφευκτο». Κοίτα να δεις σαδισμό οι ιατροτρομοκράτες-μελλοντολόγοι! Και για να παρηγορήσει τα νεαρά άτομα, ο Δρ. Νίκολ διευκρινίζει. «Μεγαλύτερο κίνδυνο θα αντιμετωπίσουν οι ηλικιωμένοι και οι άνθρωποι με χρόνια νοσήματα.» (Πηγή)

Ώστε, λοιπόν, οι ηλικιωμένοι θ’ αντιμετωπίσουν μεγαλύτερο κίνδυνο, κατά τον Δρ. Νίκολ. Από την άλλη, ένας άλλος "ειδικός" ο Δρ. Τιμ Ουγέκι, επιδημιολόγος στο αμερικανικό Κέντρο για τον Έλεγχο και την Πρόληψη των Ασθενειών, μας είπε ότι ο καινούργιος ιός έχει προτίμηση σε άτομα κάτω των 50 ετών! (Δείτε εδώ). Εξάλλου, όπως διάβασα εδώ, ο τετρακέφαλος ιός έπληξε χειρότερα νέα και υγιή άτομα, κι αυτό ήταν πολύ ανησυχητικό παράλληλο με τη φονική πανδημία γρίπης του 1918 που σκότωσε εκατομμύρια. Σε άλλο δημοσίευμα επιβεβαιώνεται ότι ο τετρακέφαλος ιός της γρίπης των χοίρων σκοτώνει τους νέους ανθρώπους διότι λόγω ηλικίας έχουν συγκεντρώσει λιγότερες ποικιλίες αντισωμάτων στη ζωή τους. Τα ίδια διάβασα κι εδώ. Τώρα εμείς ποιους να πιστέψουμε; Προφανώς κανέναν από δαύτους, διότι ανοίγουν το στόμα τους χωρίς να γνωρίζουν τι λένε, οι "επιστήμονες"…

Την περασμένη Δευτέρα (4/5/09), παρακολουθώντας τους τίτλους των ειδήσεων των 8 μ.μ. δημοφιλούς τηλεοπτικού καναλιού, άκουσα τον παρουσιαστή να λέει σε άκρως μελοδραματικό τόνο: «Οι επιστήμονες κάνουν εφιαλτική πρόβλεψη ότι θα νοσήσει το 40% της Ευρώπης.» Έμοιαζε σα να μας ανακοίνωνε τη συντέλεια του κόσμου, κάτι από την Αποκάλυψη. Το 40% του πληθυσμού της Ευρώπης; Δηλαδή όλες οι οικογένειες θα έχουν από ένα ή περισσότερα κρούσματα; Προσέξτε παρακαλώ το 'ΘΑ' της βεβαιότητας! Οι "επιστήμονες"-τρομοκράτες δεν είπαν ίσως νοσήσει, πιθανόν να νοσήσει, ενδέχεται να νοσήσει, κλπ. Είπαν "ΘΑ νοσήσει". Και ο παρουσιαστής ειδήσεων που, όπως όλο το δημοσιογραφικό σινάφι, έχει σαν κύριο στόχο τον εντυπωσιασμό των τηλεθεατών – άσχετα αν ο εντυπωσιασμός αυτός προκαλέσει εγκεφαλικά επεισόδια ή καρδιακές προσβολές – δεν έκανε καμία προσπάθεια να μετριάσει τον πανικό που θα προκαλούσε η είδηση-βόμβα στις ευπαθείς ομάδες πληθυσμού, που την επομένη τις περιγελούσαν επειδή άδειαζαν τα φαρμακεία.

Άλλαξα αμέσως σταθμό, διότι δεν είχα διάθεση να παραπληροφορούμαι, και με ευχάριστη έκπληξη διαπίστωσα ότι άλλα κανάλια δεν είχαν δώσει καμία έμφαση στο θέμα. Στη συνέχεια έψαξα στο διαδίκτυο και βρήκα σχετικό άρθρο στα Νέα που έλεγε: «ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ από 200 εκατ. Ευρωπαίους, το 40%-50% του συνολικού πληθυσμού, θα προσβάλει ο ιός της γρίπης Α (γρίπης των χοίρων) σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΕCDC), τον οργανισμό αναφοράς της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Στην πλειονότητα των περιπτώσεων, ωστόσο, η νόσος θα είναι “ήπιας μορφής”». Μαστίγιο και καρότο δηλαδή. Ναι μεν, αλλά… Α, ώστε από εδώ πήρε την είδηση o καλός δημοσιογράφος, σκέφτηκα. Μόνο που ξέχασε ν’ αναφέρει την τελευταία μικρή λεπτομέρεια: ότι η νόσος θα είναι ήπιας μορφής… Πάντως, όπως διαπιστώνουμε, και τα έντυπα ΜΜΕ δεν πάνε πίσω στην κατατρομοκράτηση. Ο αρθρογράφος επιμένει στο "ΘΑ" της βεβαιότητας, κι ότι 200 εκατομμύρια των Ευρωπαίων τάχα θα προσβληθούν.

Εδώ που τα λέμε, αν μη τι άλλο, οι διεθνείς χοιροτρομοκράτες έχουν χιούμορ! Ίσως και για αλληγορικούς λόγους, επέλεξαν το πιο βρώμικο ζώο - ένα ζωντανό που του αρέσει να κυλιέται στη λάσπη, κάτι όμως που κάνει το μεζέ του νοστιμότατο - για να σηκώσει στα παχουλά ρουθούνια του το βάρος της τιμής των φαρμακοβιομηχανιών. Μεγάλη η θυσία των γουρουνιών και τεράστια η προσφορά τους στις πολυεθνικές των φαρμάκων. Γι’ αυτό εγώ θαυμάζω τα γουρουνάκια που δέχτηκαν να δυσφημιστούν τόσο και να γίνουν θύματα ενός κακόβουλου ρατσισμού εναντίον τους.

Ας δούμε όμως ποιος άλλος λόγος συνέτρεξε ώστε να επιλεχτεί το γουρούνι για να σηκώσει στις πλάτες του το βάρος της ανάκαμψης των φαρμακοβιομηχανιών από τη (μεθοδευμένη;) οικονομική κρίση. Κάποιοι, που ίσως έχουν δοκιμάσει και τα δύο, ισχυρίζονται ότι το χοιρινό κρέας έχει τη γεύση και τη μυρωδιά ανθρώπινου κρέατος. Οι επιστήμονες μάλιστα λένε ότι το γουρούνι είναι εξάδελφος του ανθρώπου! Γι’ αυτό άλλωστε η αντικατάσταση βαλβίδων καρδιάς σε καρδιοπαθείς γίνεται με βαλβίδες καρδιάς γουρουνιού. Εξάλλου, όσοι έχουν γουρούνια ως κατοικίδια ισχυρίζονται ότι τα ζώα αυτά διαθέτουν μεγάλη συναισθηματική ευφυΐα, που την ξεπερνάει μόνο ο άνθρωπος. Άρα το γουρούνι είχε πολλά προσόντα και γι’ αυτό επικράτησε ως φαβορί για τη μεγάλη αποστολή στην ψηφοφορία των ξαποδώ.

Μετά την επινόηση του τετρακέφαλου ιού της γρίπης των χοίρων, μπήκε σε συναγερμό η παγκόσμια παραπληροφόρηση των ΜΜΕ-αρβύλα και έπεσαν αμέσως οι πρώτες παραγγελίες-μαμούθ για εμβόλια - φάρμακα που ήταν φτιαγμένα πολύ πριν από την εμφάνιση του πρωτοεμφανιζόμενου ιού, και που λένε μάλιστα πως είναι αναποτελεσματικά για τη συγκεκριμένη γρίπη. Αλλά εσείς μη σκανδαλίζεστε. «Πίστευε και μη ερεύνα» δε μας έλεγαν στο κατηχητικό; Επιστρατεύτηκαν, λοιπόν, κάποιοι “επιστήμονες”-μπουρδολόγοι για την επιχείρηση κατατρομοκράτησης των δίποδων εξαδέλφων των χοίρων, και το πράγμα πήρε την έκταση που χρειαζόταν για ν’ αρχίσει η παρασκευή νέων εμβολίων, που θα είναι έτοιμα σε πέντε-έξι μήνες, όπως μας λένε.

Οι τρομοκράτες «επιστήμονες», που απόκτησαν στιγμιαία εξειδίκευση στον καινούργιο τετρακέφαλο ιό της γρίπης των χοίρων κι έχουν την ψευδαίσθηση ότι είναι θεοί, έβγαζαν πολεμικά ανακοινωθέντα κάθε ώρα, απειλώντας για άμεση μετάβαση στην πλήρη πανδημία! Υπό το κράτος πανικού ένας καναδέζος ξυλουργός που είχε, λέει, ταξιδέψει στο Μεξικό μετέδωσε, τάχα, τον ιό σε 220 χοίρους στην Αλμπέρτα, ενώ τα υπόλοιπα 1980 γουρούνια τη γλίτωσαν. Τι δουλειά είχε ο ξυλουργός να νταραβερίζεται με γουρούνια; (Δείτε εδώ). Όμως, όπως δήλωσε ο "ειδικός" εκ μέρους του ΠΟΥ, Μπεν Έμπαρεκ, «Αφού συνέβη μια φορά, μπορεί να συμβεί ξανά», ο εστίν μεθερμηνευόμενο: τώρα όλα τα γουρούνια παγκοσμίως πρέπει καλού-κακού να εμβολιαστούν διότι κινδυνεύουν από τους γριπιασμένους ανθρώπους. Γι' αυτό σας είπα ότι οι γριποτρομοκράτες έχουν χιούμορ!

Εικάζεται ότι ο Καναδός φταρνίστηκε μπροστά σε γουρούνι το οποίο στη συνέχεια έτρεχε γύρω φταρνιζόμενο μπροστά στα 220 γουρούνια που προσβλήθηκαν ακαριαία. Πάντως, για να μην ανησυχείτε, διάβασα ότι «τόσο ο Καναδός ασθενής όσο και οι χοίροι ανάρρωσαν ή αναρρώνουν, κι ότι δεν απειλείται η υγιεινή των τροφίμων, και το καναδικό χοιρινό κρέας είναι εγγυημένο.» Για δείτε εδώ και μόνοι σας αν λέω αλήθεια. Και σα να μην έφτανε όλη η σύγχυση, τώρα, σύμφωνα πάντα με τους "ειδικούς", η «επιστροφή» του ιού από τον άνθρωπο στα ζώα θα μπορούσε να είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον ιό ν’ αναπτύξει ένα νέο στέλεχος! Αυτά διάβασα εδώ . Πολλές "ευκαιρίες" για μεταλλάξεις, βρε παιδί μου! Το ανέκδοτο με το κιβώτιο που μετέφερε ιούς της γρίπης των χοίρων σε ξηρό πάγο, και εξερράγη μέσα σε τρένο στην Ελβετία, το διαβάσατε; Και πού το βρήκα; Να εδώ. Και μετά σου λένε ότι ο διάβολος δεν έχει χιούμορ!

Εξάλλου, πανικόβλητος (;) ο Αιγύπτιος Πρόεδρος, Χόσνι Μουμπάρακ, μέσω του Υπουργού Υγείας διέταξε τη σφαγή όλων των γουρουνιών που υπάρχουν στην Αίγυπτο, κάπου 400.000 κεφάλια, σαν προληπτικό μέσο. Σημειωτέον ότι με τη χοιροτροφία ασχολούνται μόνο οι Χριστιανοί (Κόπτες) της Αιγύπτου, διότι οι Μουσουλμάνοι απαγορεύεται να τ' αγγίξουν. Τα καημένα τα γουρουνάκια που τόσο άσπλαχνα οδηγούνται σ' ένα χοιρινό ολοκαύτωμα, τα λυπήθηκα… Χιλιάδες κτηνοτρόφοι και όλη η αλυσίδα δραστηριοτήτων που ασχολούνταν με τη σφαγή, τη συντήρηση και τη διάθεση χοιρινού κρέατος βρίσκονται τώρα σε απόγνωση. (Πηγή) «Η κυβέρνηση πρέπει τώρα να μας βρει τι δουλειά θα κάνουμε», λέει ένας απαρηγόρητος χοιροτρόφος. Τα Ηνωμένα Έθνη, τα οποία δεν επενέβησαν για να προλάβουν και ν' αποτρέψουν τη διεθνή χοιροτρομοκρατία, είπαν ότι η απόφαση της Αιγύπτου ήταν ένα πραγματικό λάθος. Σημειωτέον ότι στην Αίγυπτο δεν είχε παρατηρηθεί κανένα κρούσμα γρίπης.

Αλλά και ο υπό σύγχυση (ηθελημένη ή αθέλητη;) Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας επενέβη κατόπιν εορτής φωνάζοντας: «Μη σφάζετε τους χοίρους, δε φταίνε για την εξάπλωση του ιού». Ο ΠΟΥ έκρινε το μέτρο της σφαγής των χοίρων ακατάλληλο για την εμπόδιση της πανδημίας, λέγοντας «Οι επιστημονικές πληροφορίες που έχουμε στη διάθεσή μας δείχνουν ότι αυτός ο νέος ιός της γρίπης μεταδίδεται από τον άνθρωπο, δεν υπάρχουν αποδείξεις λοίμωξης των χοίρων, ούτε μετάδοσης στον άνθρωπο από τους χοίρους». Να, εδώ το βρήκα. Τότε γιατί ενοχοποίησαν τους χοίρους;

Άλλα, όμως, μας λένε οι “επιστήμονες” του Ευρωπαϊκού Κέντρου Αντιμετώπισης Νοσημάτων (ΕCDC): "Στις περισσότερες περιπτώσεις, η γρίπη των χοίρων μεταδίδεται μετά από κοντινή επαφή με χοίρους. Δευτερευόντως, η μετάδοση γίνεται από άνθρωπο σε άνθρωπο, αλλά πιο σπάνια. Ο ιός δεν μεταδίδεται στον άνθρωπο από την κατανάλωση χοιρινού κρέατος ή αλλαντικών." Δείτε εδώ.

Ελάτε τώρα εσείς να βγάλετε συμπέρασμα. Πρώτα μας είπαν ότι ο ιός μεταδόθηκε από χοίρο σε άνθρωπο, και πως από τη στιγμή που επέστρεψε από τον άνθρωπο στο χοίρο, όπως έγινε στον Καναδά, υπάρχει κίνδυνος να μεταλλαχτεί σε ακόμη πιο επικίνδυνο ιό. Όμως, μετά το χοιρο-ολοκαύτωμα της Αιγύπτου, ο ΠΟΥ λέει πως δεν υπάρχουν αποδείξεις λοίμωξης των χοίρων κι ούτε μετάδοσης στον άνθρωπο από τους χοίρους! Δηλαδή και να ήθελε κανείς να τους πιστέψει, με τις αλληλοσυγκρουόμενες δηλώσεις τους δεν τον αφήνουν. Όχι, δε θα τους επιτρέψουμε να μας τρελάνουν!

Τώρα, κι ενώ οι φαρμακοβιομήχανοι τρίβουν τα χέρια τους μετρώντας παραγγελίες, οι περισσότερες χώρες "θωρακίζονται" με δανεικά γεμίζοντας τις αποθήκες τους με φάρμακα και εμβόλια για παν ενδεχόμενο. Αν μπορούν ας κάνουν και διαφορετικά... Τάδε έφη "Κύριος"!

Δεν υπάρχουν σχόλια: