Τετάρτη 27 Μαΐου 2009

Για να ξεμπερδεύουμε, με την βαρβαρότητα, μία και καλή !.



Για να ξεμπερδεύουμε όμως μία και καλή !.

Το ερώτημα είναι για εσάς.



Ποιος είναι βάρβαρος; Αυτός που από το 1981 έως το 2004 παίρνει τη μάνα από το παιδί της στους δύο μήνες μετά τη γέννα ή αυτός που της επιτρέπει να μείνει στο παιδί της σχεδόν ένα χρόνο;


Έλα μου ντε… καλά και άγια τα περί βαρβαρότητας κ. Παπανδρέου και κ. Παπακωνσταντίνου αλλά όσο ήσασταν στην κυβέρνηση δεν κάνατε τίποτε.


Θα μου πεις έκανε η κυβέρνηση των σκανδάλων;

Άσχετο το ένα από το άλλο αλλά έκανε.


Και τις μητέρες βοήθησε με χρήματα και με επιπλέον άδεια και στους συνταξιούχους αύξησε το ΕΚΑΣ και στους αγρότες τον ΟΓΑ και περισσότερα σπίτια δόθηκαν από το ΟΕΚ και η ανεργία με όποιο τρόπο μειώθηκε από το 12% στο 7% για να πάει τώρα στο 9% και άλλα πολλά.


Απλώς θέλω να δείξω ότι τα παπαγαλάκια πολλές φορές μας κάνουν και χάνουμε την πραγματική εικόνα και αντί να ασχολούμαστε με την πολιτική ασχολούμαστε με διάφορα άλλα.

Απλό είναι πραγματικά το θέμα.

Σοσιαλισμός με ιδιωτικοποιήσεις δεν γίνεται. Επίσης δεν γίνεται με τεράστια χρέη και ελλείμματα.


Δεν μπορείς να λες ότι είσαι Σοσιαλιστής όταν δεν έχεις καθαρίσει τα σκάνδαλά σου και βλέπεις μόνο του γείτονα.
Δεν μπορεί να μην έχεις βάλει πλάτη στις μητέρες και τους συνταξιούχους της διαδοχικής ασφάλισης και να λες ότι είσαι Σοσιαλιστής ούτε και να λες με τα έργα σου ότι οι συντάξεις πρέπει να δίνονται στα 70 (Σημίτης – Σπράος).


Καλός και άγιος ο Σοσιαλισμός αλλά έχει διάφορα προβλήματα.Το ένα είναι ότι εφαρμόζεται στην Κίνα, την Βόρειο Κορέα και την Κούβα μόνο και δεν πολυγουστάρω και το άλλο είναι που δεν έχουμε κανένα Σοσιαλιστικό κόμμα στη χώρα που να κτυπάει κυβέρνηση.


Δεν υπάρχουν σχόλια: