Σάββατο 2 Μαΐου 2009

Τα πράγματα με τ’ όνομά τους

Είναι προφανές πως κάποιοι έχουν συμβουλεύσει τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης να αποφεύγει συγκεκριμένες προτάσεις ή δεσμεύσεις για τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ελλάδα σήμερα. Ενδεχομένως αυτή να ήταν μια επιτυχημένη συνταγή παλαιότερα. Οχι όμως στην εποχή μας.

Η κοινή γνώμη αντιλαμβάνεται πως το οικονομικό και κοινωνικό στάτους κβο δεν είναι βιώσιμο και περιμένει από τους πολιτικούς ηγέτες να πουν τα πράγματα με τ’ όνομά τους.

Οι ψηφοφόροι δεν είναι έτοιμοι να δώσουν εν λευκώ εντολή βάσει γενικόλογων διακηρύξεων, καθώς αντιλαμβάνονται την κρισιμότητα των περιστάσεων στην Ελλάδα, αλλά και διεθνώς.
από Καθημερινή

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΟΛΥ-ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ

Δημοσκόπηση GPO για το Mega :

Απαντώντας στο «ερώτημα» των ημερών, το 53% του συνόλου και το 77% των γαλάζιων ψηφοφόρων εκτιμά ότι ο Κ. Καραμανλής δεν θα πρέπει να παραιτηθεί από την Προεδρία της Ν.Δ. ακόμη και σε περίπτωση ήττας.

Αντίστροφα είναι τα ποσοστά για τον Γ. Παπανδρέου αφού το 66% του συνόλου και το 63% των «πράσινων» εκτιμούν ότι σε περίπτωση ήττας θα πρέπει να παραιτηθεί από πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ.

Εάν ο Καραμανλής χάσει τις εκλογές η μεγάλη πλειοψηφία της Ν.Δ. ΔΕΝ θέλει να φύγει, εάν ο Γιωργάκης χάσει τις εκλογές ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΝΥΧΤΑ!

Γιωργάκη, ήλθε η ώρα σου αγόρι μου.

Έλα, έλα τώρα, ξέρεις εσύ.

Με ελαφρά πηδηματάκια!

Φτωχή κυρία Τσάντ.