Κυριακή 31 Μαΐου 2009

«Οργή και καταδίκη από το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα για τις «βαρβαρότητες» του Γιωργάκη»

Ρόμπα μας έκανε ή μάλλον για την ακρίβεια... ΡΟΜΠΑ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΜΕ ΤΑ ΔΙΛΗΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙ «ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑΣ». Ζώντας σε άλλες εποχές όπου κανένας δεν ασχολούνταν με την Ελλάδα, παρότι ήταν «δυνατή», πετάει ότι του έρθει στο μυαλό, όπως πχ. τη σοφία με τη «βαρβαρότητα».

Δυστυχώς όμως γι' αυτούς οι εποχές έχουν περάσει ανεπιστρεπτί και ότι λέγεται δεν λέγεται για εσωτερική κατανάλωση... μας ακούνε κι άλλοι που δεν είναι συνηθισμένοι σε τέτοιο επίπεδο πολιτικού διαλόγου όπως τον εννοεί ο Γιωργάκης.

Το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα (ΕΛΚ), η μεγαλύτερη πολιτική δύναμη στην Ευρώπη με 13 αρχηγούς κρατών και κυβερνήσεων στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, εξέδωσε ανακοίνωση ασκώντας δριμεία κριτική στις τακτικές λαϊκισμού που ακολουθεί το Κόμμα των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών ( PES ) και ο Γιωργάκης στην καμπάνια του για τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου.

Ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, Wilfried Martens δήλωσε ότι:
«Αντί η συζήτηση να περιστρέφεται γύρω από τα σοβαρά ζητήματα που αφορούν τους Ευρωπαίους πολίτες, το Κόμμα των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών την έχει αντικαταστήσει με φτηνούς λαϊκισμούς. Το να αποκαλούν έναν αριθμό διακεκριμένων υποψηφίων του ΕΛΚ ως «τραγικούς», όπως χθες έκανε το Κόμμα των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών, και χιλιάδες υποστηρικτές του ΕΛΚ σε όλη την Ευρώπη «βάρβαρους», όπως έκανε πριν μία εβδομάδα ο Πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, είναι πραγματικά θλιβερό. Είμαι πεπεισμένος ότι οι Ευρωπαίοι πολίτες θα τιμωρήσουν το λαϊκισμό των Σοσιαλιστών στις ψηφοφορίες και η ήττα τους θα είναι μεγαλύτερη από ότι περιμένουν».
Σύντροφε Γιωργάκη πρέπει να προσέχεις τι λες είτε εντός, είτε εκτός Ελλάδος γιατί εκθέτεις ανεπανόρθωτα τη χώρα, το κύρος της και τη σοβαρότητά της.

Εκτός κι αν το τελευταίο δεν σε ενδιαφέρει καθόλου, μπροστά στη μάταια προσπάθειά σου να γίνει Governor.
Δεξί Εξτρέμ

Δεν υπάρχουν σχόλια: