Παρασκευή 15 Μαΐου 2009

Μήπως έμαθε κανείς άν έγιναν φοιτητικές εκλογές στην Ελλάδα;


...που ψήφισαν 100.000 νέοι....;
Και αυτοί μας παρουσιάζουν τα gallop σε δείγμα 500-1000 ατόμων, τηλεφωνικά!


Με δεδομένα:

1. την "επανάσταση" των νέων τον περασμένο Δεκέμβρη κατα τα ΜΜΕ
2. την ελεεινή προπαγάνδα των ΜΜΕ για την γενιά των 700 ευρώ.(άραγε ο Μπόμπολας πόσο πληρώνει τους υπαλλήλους των διοδίων της Αττικής Οδού?)
3. την άλωση των μπλογκς κατα πως λες κι εσύ κι όπως φαίνεται και από το Alexa.com από το ΠΑΣΟΚ
4. το ότι κάθε φοιτητής έχει τουλάχιστον ένα υπολογιστή και καθημερινά επισκέπτεται το ιντερνετ
, θα περίμενα από σένα να γράψεις κάτι για τη μεγαλειώδη νίκη της ΔΑΠ -ΝΔΦΚ στις Φοιτητικές εκλογές.
Αφού δεν μπορούν να πλύνουν τον εύπλαστο εγκέφαλο του 20άρη τότε ποιον θα πλύνουν?
Τον μπετόν αρμέ 60άρη?

Μούγγα οι αποτυχημένοι νταβατζήδες!!!....
Να τους αλλάξει όλους ο Σπέκχαρντ.
ΤΟ ΜΠΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΤΕΝΝΙΣΤΑ ΦΑΝΑΡΑ
ΣΣ Ενας αναγνώστης (πού όσο πάει μάς φαίνεται να είναι όλο καί πιό παλιόπαιδο)

1 σχόλιο:

Stathis είπε...

By Wolf

Θρίαμβος ΔΑΠ. Στα ΑΕΙ, 40%. Στα ΤΕΙ, 47%. Τα κανάλια βουβάθηκαν!

Σε τεράστιο θρίαμβο της ΔΑΠ εξελίχθηκαν οι προχθεσινές φοιτητικές εκλογές. Τώρα αν κάποιοι ανακαλύπτουν ότι η νεολαία της ΝΔ, «είναι και πάλι μειοψηφία» …… ξύδια!
Η ΠΑΣΠ δεν είχε την απαραίτητη αύξηση των ποσοστών της που να της δίνει το δικαίωμα να μιλά για αναστροφή κλίματος, την περίοδο των ευρωεκλογών αλλά αυτοί που πράγματι τιμωρήθηκαν είναι οι «Δεκεμβριανοί».
Αυτοί που σύμφωνα με τα μίντια του «παρακράτους της παραπληροφόρησης», λόγω «οργής» έκαψαν και κατέστρεψαν το κέντρο της Αθήνας. Αυτοί έφαγαν χλαπάτσα και να σκεφτείτε ότι λόγω «Δεκεμβριανής επανάστασης» υπήρχε μια έκδηλη ανησυχία στην κορυφή της ΟΝΝΕΔ, για επηρεασμό στα φετινά αποτελέσματα.

Εντύπωση προκαλεί το θάψιμο των φοιτητικών εκλογών από τα κανάλια. Δυστυχώς «δεν έγινε το χατίρι των νταβατζήδων» και δόθηκε εντολή για αποφυγή οποιασδήποτε αναφοράς ή παραποίηση των αποτελεσμάτων ή υπερπροβολή της αποχής! Αυτοί που παραγγέλνουν δημοσκοπήσεις κάθε εβδομάδα για να χειραγωγήσουν την κοινή γνώμη ενοχλήθηκαν από την μεγάλη επιτυχία της ΔΑΠ και προτίμησαν την κατασκευή νέων δημοσκοπήσεων για το Σαββατοκύριακο! Σε μια περίοδο παγκόσμιας κρίσης οι νταβατζήδες σπαταλούν τεράστια ποσά για την κατασκευή δημοσκοπήσεων που να προηγείται το Πασόκ 7 και 9 μονάδες. Θα τα πάρουν πίσω από την «επόμενη πασοκική κυβέρνηση» γι’ αυτό δεν ανησυχούν!
Σε λίγο τα κανάλια θα παρουσιάζουν online δημοσκοπήσεις για να αυξάνουν τα ποσοστά του Πασόκ κατά το δοκούν. Στις 12:00 το Πασόκ προηγείται 3,7%. Στις 03:00 το απόγευμα προηγείται 5,2%!!! Στα γκάλοπ του Σαββατοκύριακου, έχει εξασφαλίσει 5,5%, γιατί εντωμεταξύ εμφανίστηκε νέο δήθεν σκάνδαλο ή κάποια υπηρεσία διέρρευσε ένα νέο έγγραφο που πλήττει τον πρωθυπουργό προσωπικά και ο πρόεδρος Γιώργος ζήτησε επίμονα, εξεταστική και διαφάνεια!!! Απίστευτο ρεζιλίκι…..