Σάββατο 9 Μαΐου 2009

Ο Βερελής έπεσε θύμα του «νοσηρού πολιτικού κλίματος»! Να κοιτάξει όμως δίπλα του για τους εμπνευστές αυτού του κλίματος.

Η σκανδαλολογία, στην οποία επιδίδονται τα φιλοπασοκικά ΜΜΕ της Ελλάδας(σχεδόν όλα), από τον Σεπτέμβριο του 2008, έχει πλήξει ανεπανόρθωτα το κύρος των πολιτικών μας.
Αυτός ήταν και ο σκοπός εξαρχής να πληγεί το κύρος της κυβέρνησης και να τρωθεί η «εικόνα» του Καραμανλή που είναι ισχυρότερη κατά πολύ από αυτήν του «κανακάρη» του συστήματος.

Άλλος σπουδαίος λόγος που επελέγη από τα πανίσχυρα οικονομικά κέντρα της Ελλάδας η προσχεδιασμένη σκανδαλολογία, ψηλά στην ατζέντα της ενημέρωσης, ήταν για να αποφευχθεί η εμπλοκή στελεχών του Πασόκ σε ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα των τελευταίων δεκαετιών. Ένα σκάνδαλο που επονομάσθη Siemens και σ’ αυτό εμπλέκονται πολλές χώρες και στην Ελλάδα, πολλά στελέχη του Πασόκ(κυρίως). Και μόνο το ένα εκατομμύριο του Τσουκάτου στα ταμεία του "κινήματος" αφήνει αμέτρητα ερωτηματικά, παραπολιτικά κενά και σαφείς υπόνοιες για ενεργό ανάμιξη της κορυφής του Πασόκ στο σκάνδαλο που συγκλόνισε τη Γερμανία.

Το εκπληκτικό στην ιστορία είναι τα αμέτρητα σκάνδαλα που ξεπήδησαν και συνδέονται με την υπόθεση. Όπως η εμπλοκή Τρεπεκλή και το «σκάνδαλο ΜΑΝ». Ξαφνικά ο εμπλεκόμενος στην υπόθεση ΜΑΝ πρώην υπουργός του Πασόκ, διαπίστωσε κάτι που φωνάζουμε επί μήνες: «Τα σκάνδαλα βαραίνουν το τόπο. Η πολιτική σήμερα όχι μόνο δεν εμπνέει τους Έλληνες, αλλά η ατμόσφαιρα που υπάρχει γύρω από αυτήν αποτελεί άλλοθι για τον κυνισμό που έχει παγιδεύσει τη χώρα». Κατ’ αρχήν σωστή η παρατήρησή του. Δεν μας λέει όμως ποιος μόλυνε την ελληνική πολιτική ατμόσφαιρα με αυτό το δηλητήριο του μίσους και της προβοκάτσιας. Πολλοί λίγοι είχαν δει τη στροφή του Πασόκ, ήδη από το 2004, στην υπερβολή και στην παραπληροφόρηση. Ζήσαμε το σκάνδαλο των υποκλοπών (όπου ούτε λίγο ούτε πολύ, ο Καραμανλής υπέκλεπτε τον εαυτό του) αλλά και την σκανδαλάρα των Πακιστανών: «ίσως το μεγαλύτερο σκάνδαλο όλων των εποχών», όπου έφαγαν ξύλο …..δουλέμποροι Πακιστανοί! Ακόμα το Πασόκ υπενθυμίζει αυτά τα φοβερά και τρομερά σκάνδαλα. Υπέρμαχος της σκανδαλοθηρίας ήταν εξαρχής οι σκληροπυρηνικοί του Πασόκ (βλέπε Καρχιμάκης) και όλα τα φιλοπασοκικά και κρατικοδίαιτα ΜΜΕ! Πολύ σύντομα στη "βρώμική γραμμή" υπέκυψε και ο ίδιος ο Παπανδρέου, μια και αρχικά αντιστέκονταν!

Κάποια στιγμή όμως ο κόμπος θα έφτανε στο χτένι της Siemens. Τότε το Πασόκ θα διαπίστωνε τη βρωμιά της σκανδαλολογίας!!!! Αναμενόμενο. Τώρα, που το μαύρο χρήμα ακουμπά το Πασόκ, βλέπουν οι εγκέφαλοί του, «εικαζόμενα σκάνδαλα», «κατασκευές σκηνικών» και «στρατευμένους και πρόθυμους κονδυλοφόρους»!!! Τόσους μήνες, από το Σεπτέμβρη που μπήκε σε εφαρμογή το προσχεδιασμένο «βρώμικο 2008» κατηγορούσαν την κυβέρνηση «για παραγωγή σκανδάλων».

Τους διαφεύγει όμως κάτι. Ότι πράγματι θέλουμε να μάθουμε τι έγινε εκεί στη Siemens και «ποιος τα πήρε», «από ποιόν» ….. Μας λείπουν πολλά εκατομμύρια ευρά. Γιατί είναι «σκάνδαλο των σκανδάλων» τα 100 χιλιάρικα του Παυλίδη και αίφνης «βρωμίζουν την πολιτική ατμόσφαιρα» τα εκατομμύρια της Siemens.

Αφού έχετε τόσο μεγάλη ευθιξία, θα μπορούσατε να κάμετε και κάτι άλλο. Τώρα που ζορίζετε ο πλανήτης και ταυτόχρονα και η χώρα μας, να …. «φέρετε πίσω τα κλεμμένα». Εκεί θα δίνατε αποστομωτική απάντηση σε όσους (τα πασοκικά ΜΜΕ εννοείται) θέλουν να δηλητηριάσουν τον τόπο με άρνηση, χυδαιότητα, νοσηρότητα και «αυτά που δεν μας αρέσουν»:όπως ξαφνικά λέτε σήμερα! Δε γίνεται για το παραμικρό που γίνεται στην κυβέρνηση να ευθύνεται ολόκληρη η παράταξη της ΝΔ και για τις συμβάσεις του ΗΛΠΑΠ για τις οποίες έχουν προκύψει ενδείξεις στη Γερμανία για «παράνομες πληρωμές» να τα ρίχνουμε όλα στην πολιτική νοσηρότητα της "επάρατης Δεξιάς"!

Δεν υπάρχουν σχόλια: