Σάββατο 30 Μαΐου 2009

Φλωρίδης: "Τα ...τσέπωσε τα λεφτά ο Τσουκάτος"


Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Φλωρίδης προσπάθησε χθες να εξηγήσει τι μπορεί να έγινε με τα λεφτά της Siemens που ο Θεόδωρος Τσουκάτος έχει ομολογήσει ότι τα πήρε για λογαριασμό του κόμματος.
"...Το ΠΑΣΟΚ όφειλε να κάνει την έρευνα στο δικό του ταμείο. Ο κ. Παπανδρέου έχει την ευθύνη για το ΠΑΣΟΚ του οποίου ηγείται, έτσι δεν είναι; Η έρευνα που έγινε εντός ΠΑΣΟΚ έδειξε ότι “αυτά δεν είναι εκεί”, από εκεί και πέρα είναι θέμα Δικαιοσύνης να βρει τι έγιναν..." ανέφερε χαρακτηριστικά.
Η πρώτη παρατήρηση που μπορεί να γίνει είναι ότι το ΠΑΣΟΚ σίγουρα δεν "έκοψε" απόδειξη στη Siemens, οπότε ο εσωτερικός έλεγχος που υποτίθεται έκανε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν πρόκειται να έβγαζε κάτι παραπάνω.
Η δεύτερη είναι πως τα χρήματα δεν "είναι στο ταμείο", γιατί προφανώς θα ξοδεύτηκαν για τις προεκλογικές ανάγκες του ΠΑΣΟΚ, όπως αφήνει να εννοηθεί και ο Θ. Τσουκάτος.
Το συμπέρασμα;
Αφού κανείς μέσα στο ΠΑΣΟΚ δεν γνωρίζει την τύχη των χρημάτων αυτών, παρά μόνον ο Θ. Τσουκάτος, σημαίνει ότι αυτά ...τσεπώθηκαν από τον ίδιο τον "στρατηγό", ή τα μοιράστηκε με τον τότε ..."αρχιστράτηγο".
______________________
Κε Φλωρίδη, ώστε είναι δουλειά της δικαιοσύνης για να βρεί σε ποιές τσέπες μπήκε η ..."μίζα" που έπεσε μέσα στο κόμμα σας υποτίθεται;
Για ψαχτείτε λίγο περισσότερο μεταξύ σας.!
1.000.000 μάρκα είναι αυτά βρε αδερφέ, δεν είναι πενταροδεκάρες.
http://www.gianniotis.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: