Παρασκευή 15 Μαΐου 2009

Οι Αμερικανοί προβλέπουν την Ελλάδα στην Τουρκική σφαίρα επιρροής το 2050!

Ένα βιβλίο που κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο στις ΗΠΑ από το Ινστιτούτο Stratfor, τοποθετεί τη χώρα μας το 2050 στην τουρκική σφαίρα επιρροής, σε χάρτη τον οποίο δημοσιεύει στην ιστοσελίδα του (www.stratfor.com), δίνοντας την εντύπωση ότι η Ελλάδα και η Κύπρος σταδιακά θα δορυφοροποιηθούν και θα απορροφηθούν, αφού προηγουμένως ακολουθήσουν τον δρόμο της Φινλανδοποίησης, ανίκανες να αναχαιτίσουν την επεκτατική πολιτική της Άγκυρας.


Πρόκειται για ένα έργο «γεωπολιτικής επιστημονικής φαντασίας» στο οποίο ο συγγραφέας επιχειρεί να παρουσιάσει την εξέλιξη της ανθρωπότητας μέσα από την ανάδειξη νέων παγκόσμιων δυνάμεων.
Η Τουρκία εμφανίζεται να μένει συνειδητά εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης και να ακολουθεί τον δρόμο της ανάδειξης της σε περιφερειακή υπερδύναμη, εκμεταλλευόμενη τη γεωγραφική της θέση και οικοδομώντας παράλληλα ισχυρές ένοπλες δυνάμεις οι οποίες αναπτύσσουν πυραύλους με πυρηνικές κεφαλές και δορυφόρους.

συνέχεια εδώ


greekalert:Οι Αμερικάνοι υπολόγισαν με βάση την πολιτική που ακολουθούμε και τους πολιτικούς που έχουμε στην Ελλάδα αλλά δεν υπολόγισαν τον αστάθμητο παράγοντα που λέγεται Ελληνικός λαός.Στο χέρι μας είναι να τους αποδείξουμε πως δεν θα τους κάνουμε το χατήρι!

Greekalert

Ε.Μ.ΠΡΟ.Σ. για ανάπτυξη: Ας το σκεφθούν όλοι οι Έλληνες και κυρίως αυτοί που διαμορφώνουν την κοινή γνώμη, αλλοτριώνοντας τον χαρακτήρα και την προσωπικότητα των πολιτών!
Αυτά είναι τα πραγματικά προβλήματα της Ελλάδος και του λαού της!

Δεν υπάρχουν σχόλια: