Πέμπτη 9 Απριλίου 2009

Video- σοκ: Μητέρα πυροβόλησε εν ψυχρώ το γιο της

Αυτή είναι η συγκλονιστική στιγμή που μία ανισόρροπη μητέρα σηκώνει το όπλο, στοχεύει το κεφάλι του ανυποψίαστου γιου της και πυροβολεί από απόσταση αναπνοής, πριν τελικά στρέψει το όπλο και στον εαυτό της.
Η Μάρι Μουρ, από την Φλόριντα των ΗΠΑ, που νόμιζε ότι ήταν ο Διάβολος, επισκέφθηκε μαζί με τον 20χρονο γιο της, Μίτσελ, μία σχολή σκοποβολής. Ούτε στιγμή δεν πέρασε από το μυαλό του γιου της, αλλά και των άλλων πελατών, τι επρόκειτο να ακολουθήσει.

Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση Όνομα:  ScreenHunter_202.jpg Εμφανίσεις:  11 Μέγεθος:  16,3 KB

Καθώς ο Μίτσελ συγκεντρωνόταν στο στόχο του, η 44χρονη τον σκότωσε εν ψυχρώ. Ο νεαρός άντρας έπεσε κάτω νεκρός, ενώ η μητέρα του έκανε ένα βήμα πίσω, έβαλε το όπλο στο στόμα της και τράβηξε τη σκανδάλη.
«Συγγνώμη. Έπρεπε να στείλω το γιο μου στον Παράδεισο και εμένα στην Κόλαση», έγραφε η Μουρ σε ένα σημείωμα.
Από ηχογραφημένο υλικό που βρήκε η αστυνομία αργότερα, αποκαλύφθηκε ότι η 44χρονη σχεδίαζε καιρό τη δολοφονία του παιδιού της για να σώσει, όπως έλεγε, τον κόσμο από τη βία.

Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση Όνομα:  king35235.jpg Εμφανίσεις:  5 Μέγεθος:  30,1 KB

Η φρικιαστική σκηνή καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας. «Κοίταξα και είδα το παιδί να καταρρέει και να φτύνει αίμα», είπε ένας αυτόπτης μάρτυρας. Πάντως, παρά τα μηνύματα που άφησε η Μουρ, οι αρχές ανακοίνωσαν ότι δεν είχε υποπέσει κάτι στην αντίληψή τους.

Το σοκαριστικο βιντεο :

You need to upgrade your Flash Player

Δεν υπάρχουν σχόλια: