Πέμπτη 23 Απριλίου 2009

Υπέρ της παραπομπής Παυλίδη η αντιπολίτευση

Υπέρ της παραπομπής Παυλίδη η αντιπολίτευση
| 23/04/2009 - 03:57
Υπέρ της παραπομπής του Αριστοτέλη Παυλίδη για τη γνωστή υπόθεση των άγονων γραμμών τάσσεται σύσσωμη η αντιπολίτευση. Όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Γιώργος Παπακωνσταντίνου, στοιχειοθετείται η κατηγορία για ηθική αυτουργία σε εκβίαση. «Αυτό θα αποτυπωθεί στο πόρισμα εκ μέρους του ΠΑΣΟΚ ώστε να προχωρήσουμε στο επόμενο βήμα» πρόσθεσε, επισημαίνοντας πως το επόμενο βήμα δεν είναι η καταδίκη, ούτε καν η έναρξη λειτουργίας του Ειδικού Δικαστηρίου, αλλά η ανάκριση, συμπλήρωσε.

Σημειώνεται πως το ΠΑΣΟΚ ζήτησε και τη διεύρυνση του κατηγορητηρίου σε βάρος του πρώην υπουργού Αιγαίου.

Ανάλογη στάση υιοθέτησε και το ΚΚΕ με τη βουλευτή-μέλος της Προανακριτικής Επιτροπής να επισημαίνει πως έχουν προκύψει επαρκείς ενδείξεις για το αδίκημα της ηθικής αυτουργίας σε εκβίαση. Πρόσθεσε ακόμη ότι χρειάζεται να διερευνηθούν και άλλες πλευρές της υπόθεσης για πιθανή διάπραξη και άλλων αδικημάτων.

«Ναι» στην παραπομπή λέει και ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως και ο ΛΑΟΣ σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο πρόεδρός του Γιώργος Καρατζαφέρης. «Τα στοιχεία είναι πενιχρά ... αλλά όμως έρχονται οι άλλες παράμετροι που μια εξ αυτών είναι να αποδείξει ο άνθρωπος την αθωότητά του, μετά από 35 χρόνια μη τον λεει το εγγόνι του κλέφτη, και από την άλλη να λένε κοίταξε ο Καρατζαφέρης θα πάει να κουκουλώσει την υπόθεση με τον Καραμανλή. Όχι ο Καρατζαφέρης δεν κουκουλώνει τίποτα» ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας στον Alpha 9,89.

parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: