Σάββατο 25 Απριλίου 2009

Η ψήφος του Καρατζαφέρη...

Του Θωμά Ακρωτηριανάκη
.
Ο ΛΑ.Ο.Σ του Καρατζαφέρη (=crypto-Karatzaferis) θα ψηφίσει υπέρ της παραπομπής Παυλίδη και μάλιστα με κομματική πειθαρχία...
Δεν το κάνει για λόγους συνέπειας, αλλά για να διευκολύνει τον Mitsotakis, αν αυτός αποφασίσει να ρίξει γραμμή στους ~25 βουλευτές της ΝΔ που επηρεάζει να ψηφίσουν υπέρ της παραπομπής Παυλίδη (επηρεάζει και τον αντίπαλο του Παυλίδη, τον Φώτη Μανούση....).
Ο .Κ. και ο Μ. και η Dora είναι κρυφοσυνεταιράκια. Το 2000 πήγανε μαζί να ρίξουν από αρχηγό τον Καραμανλή, δεν τους βγήκε, στη συνέχεια για πιο αποτελεσματικά ο Κ. "ίδρυσε" κόμμα, και προσπαθούνε τώρα πάλι μαζίνα τον ρίξουν. Οσο για τον αντι-Dorismo του Κ. είναι πέρα για πέρα προσποιητός και σε συνεννόηση μαζί της....!!!
Ο Παυλίδης πολύ πιθανά να μην παραιτηθεί, αν παραπεμφθεί, οπότε φοβούνται οι M. και Κ. ότι τότε ο Καραμανλής δεν θα κάνει εκλογές, αλλά θα παραιτηθεί από αρχηγός της ΝΔ και πρωθυπουργός, για να πάρει ψήφο εμπιστοσύνης ο νέος αρχηγός της ΝΔ,(που θα 'ναι η Dora), χωρίς διάλυση της Βουλής και χωρίς νέες βουλευτικές εκλογές.
Μάλιστα σε συνεύντευξή του, στις 21 Απρ.2009, στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ ο K. μιλάει για...
περίπτωση πτώσης Καραμανλή,αλλαγής πρωθυπουργού, χωρίς διάλυση της Βουλής, χωρίς βουλευτικές εκλογές. Είπε δηλαδή αυτό που κατά βάθος φοβάται και δεν θέλει να το δείξει. Φοβούνται οι Κ. και Μ.τέτοια ευφυή κίνηση του Καραμανλή, διότι το τελικό-τελικό αποτέλεσμα θα είναι σε βάρος τους. Θα επανέλθει αρχηγός της ΝΔ ο Καραμανλής και εσωκομματικά πιο ισχυρός από ποτέ άλλοτε,στη θέση της προσωρινής αρχηγού Dora,που θα 'χει βαριά ηττηθεί στις βουλευτικές εκλογές του Μαρτίου του 2010. Μετά η μητσοτακική αμερικανόδουλη φράξια της ΝΔ θα γίνει τόσο ανίσχυρη, που θα 'ναι στα όρια της αποχώρησης ,ή διαγραφής.
Τελικά πιστεύω ότι δεν θα κάνει το λάθος ο Μ. να δώσει γραμμή στους ~25 βουλευτές της ΝΔ να ψηφίσουν υπέρ της παραπομπής Παυλίδη, οπότε δεν θα παραπεμφθεί. Ομως ποτέ δεν ξέρεις.... Η εγωπάθεια του Μ. είναι τόσο μεγάλη που μπορεί να τον οδηγήσει στα μεγαλύτερα βιαστικά λάθη, όταν βλέπει ότι υπάρχει μια ευκαιρία, παραβλέποντας πως μπορεί να γυρίσει μπούμερανγκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: