Τρίτη 28 Απριλίου 2009

Παπανδρέου: "Να με κρίνετε με βάση αυτά που έχω κάνει"


Γράφει ο Πέτρος Π.

'Οτι πεις εσύ Γιωργάκη.!
Έχεις ακούσεις που λένε, "πρόσεξε τι θα ευχηθείς, γιατί μπορεί να το πάθεις;"

Ζήτησε ο Γιωργάκης δημοσίως στο Ζάππειο από τους πολίτες να τον κρίνουν με βάση όσα έχει κάνει ως Υπουργός Παιδείας, ως Υπουργός Εξωτερικών και γενικότερα σύμφωνα με τα πεπραγμένα του στον δημόσιο βίο, ως μέλος των κυβερνήσεων του πατέρα του και του Σημίτη.

Το αυτονόητο δηλαδή, περίφημα.

Φυσικά και σε αυτή τη βάση τον κρίνουμε!

*
Για τους χορούς που έριχνε με τον Ισμαήλ Τζεμ υπό αμερικανικές εντολές.
*
Για τις προτάσεις περί καλλιέργειας κάνναβης στα μπαλκόνια μας.
*
Για το μεγαλόπνοο σχέδιο περί ανασφάλιστης εργασίας των νέων.
*
Για τις επιλογές συνεργατών τύπου Ματσούκα και Καραχασάν.
*
Για τη μουγκαμάρα στην προδοσία του Οτσαλάν.
*
Για τη μουγκαμάρα στη ληστεία του Χρηματιστηρίου.
*
Για τη συμφωνία στο σχέδιο Ανάν που θα έριχνε την Κύπρο στην αγκαλιά της Τουρκίας για πάντα.
*
Για τη μουγκαμάρα στο πλιάτσικο στα χρόνια του Σημίτη.
*
Για το ότι παρακαλούσε τους σκοπιανούς να δεχθούν το όνομα "Δημοκρατία της Μακεδονίας - Σκόπια" (που ευτυχώς δεν δέχθηκαν), όπως αποκάλυψε πέρυσι ο Πάγκαλος.
*
Για τη μουγκαμάρα στην αποδεδειγμένη χρηματοδότηση της "Siemens" στο πασόκ.
*
Για την εικοσαετή φιλία του με το Βαλιανάτο που δήλωνε στις τηλεοράσεις ότι τα Σκόπια πρέπει να τα λέμε Μακεδονία.
*
Και βεβαίως, για τις τούμπες με το ποδήλατο και τόσα άλλα σπαρταριστά επεισόδια αυτογελοιοποίησης και ατέλειωτα σαρδάμ.

Για όλα αυτά κρίνουν οι πολίτες τον αξιότιμο κύριο Παπανδρέου.

Όχι όλοι βέβαια, μόνο όσοι δεν έχουν θολωμένο το μυαλό, επειδή το παιδί τους το διόρισε ο πατέρας του στο δημόσιο.

Οι υπόλοιποι πολίτες δεν θα αφήσουμε να μας ποδηγετήσουν οι αμερικανοί και οι καναλάρχες που προτιμούν ένα άβουλο και άχρωμο πρωθυπουργό, ακριβώς επειδή είναι του χεριού τους.

Ειδικά όταν είναι ΚΟΚΟΡΟΜΥΑΛΟΣ.
gianniotis

2 σχόλια:

Stathis είπε...

What a fool boy you are, Jefrey...Μα και φυσικά θα σε κρίνουμε από αυτά που έχεις κάνει!
Δεξί Εξτρέμ

Σε πρόσφατη συνέντευξη του, ο Τζέφρεϊ είχε την αφέλεια, γιατί δεν πρόκειται για θράσσος, για απλή αφέλεια πρόκειται, να πει ότι ζητά από τους ψηφοφόρους να τον κρίνουν με βάση αυτά που έχει κάνει ως τώρα. Από τις υπουργικές του θητείες. "Να με κρίνουν, για παράδειγμα, από την θητεία μου ως υπουργού Εξωτερικών".


Μα είναι δυνατόν να τον αφήνουν να αμολάει τέτοιες...παπάρες; Αν είναι να σε κρίνουμε από τη θητεία σου στο Υπουργείο Εξωτερικών Τζέφρεϊ μου, τότε δεν θα σε ψηφήσουν ούτε οι ΠΑΣΟΚοι πατριώτες! Τι να θυμηθώ τί να ξεχάσω, που τραγουδά και ο σύντροφος Νταλάρας;

Ακριβώς από το...έργο της κρίθηκε και η Μαριέττα, και τώρα είναι εκτός Βουλής. Οκ, το γνωρίζουμε ότι οι αμερικανοτραφείς σύμβουλοι του Τζέφ δεν έχουν επαφή, αλλά τόσο πια "γκαγκά"; Είναι δυνατόν να ζητά να τον κρίνουμε από τη θητεία του ως Υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ ουσιαστικά; Ποιό έργο; Να θυμηθώ πρόχειρα:

-την άνευ όρων διέλευση των ΝΑΤΟϊκών στρατευμάτων απο την Ελλάδα, κατά παράβαση του Συντάγματος;
-την συμμετοχή στους βομβαρδισμούς του σερβικού λαού;
-την απαίτηση να κατέβουν από το δωμάτιο της "Μεγάλης Βρεττανίας" όπου θα διέμενε ο τούρκος υπουργός Εξωτερικών Ισμαήλ Τζεμ, οι ελαιογραφίες του Γύζη με τους ήρωες της Επανάστασης του '21;
-την προκλητική "πασαρέλα" μαζί με τον Τζεμ, στο γήπεδο της Φενερμπαχτσέ, πριν το παιχνίδι της τουρκικής ομάδας με τον Παναθηναϊκό, την ώρα που οι οπαδοί της Ελληνικής ομάδας είχαν ήδη δεχθεί επίθεση στις κερκίδες και αντικείμενα από τους τούρκους οπαδούς; Μια πρόκληση που απαντήθηκε από τους "πράσινους" οπαδούς με σωρεία μπουκαλιών εναντίων των δύο υπουργών, την ώρα που περνούσαν μπροστά από την κερκίδα τους.
-την αδιαφορία για το Σκοπιανό, που δεν "ακούμπησε" καν;

Δεν αναφέρομαι καθόλου στα Ίμια και τον Οτσαλάν, γιατί αυτά είναι γνωστά.
Μια επισήμανση μόνο. Ο παππούς του Τζέφρεϊ από το σόι της γιαγιάς Μινέικο, ήταν μαζί με αυτούς που επιβουλεύονταν την Ελλάδα και την Μακεδονία στους Βαλκανικούς Πολέμους. Κατασκευαστής οχυρών τότε, στο πλευρό των Γερμανών συμμάχων της Βουλγαρίας. Αυτά, επειδή κάποιοι εχουν το θράσσος να μιλούν για κάποιους ανθρώπους και να τους κρίνουν, με βάση τους προγόνους τους

Ανώνυμος είπε...

Αν δεν σε πειθουν τα επιχειρηματα μου, τοτε τιποτα δεν θα σε πεισει (εκτος και αν εχεις επενδεδυμενα συμφεροντα στον τομεα αυτο).
Πρωτον, και δευτερον, μιλαμε για τις πραξεις κυριως του κ. Παπανδρεου. Υπενθυμιζω μερικες απο την θητεια του στα υπουργια (απο)παιδειας !! και Εξωτερικων (δυναμεων). Διαβασε προσεκτικα τα 4-7 τα οποια ΜΑΣ ΚΑΙΝΕ ΩΣ ΧΩΡΑ ΜΕ ΖΩΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ.

1) Εγκατέλειψε συστηματικά και καθ ολοκληρία την πολιτική παρακαταθήκη του Α Παπανδρέου επί εποχής Σημίτη και κατόπιν, αποσιώπησε την πολιτική του γραμμή, εξαφάνισε μεθοδικά τα κείμενα και τα βιβλία που αποκαλύπτουν την διάσταση απόψεων και την σύγκρουση προσανατολισμού, που έχει με τον αποπεμφθέντα (ιδεολογικά) από τον ίδιο Α Παπανδρέου!
2) Καθήλωσε και εκμεταλλεύτηκε συναισθηματικά τους παλιούς Ανδρεϊκούς, που αναπολούσαν στο όνομα την αναβίωση της πολιτικής του γραμμής, τους εκπαραθύρωσε όμως σταδιακά, ως πιστούς στον Ανδρέα και τους εξαφάνισε από τα πολιτικά όργανα (κομματική ιεραρχία- βουλή) μέχρι ενός.
3)Θέλει ένα δικό του μεταλλαγμένο προσωποπαγές κόμμα και εκεί οδηγεί τις εξελίξεις. Ένα ιδιαίτερα μωροφιλόδοξο κοινωνικό στρώμα κομματικών γραφειοκρατών αποϊδεολογικοποιημένο και έτοιμο για όλα, τον ακολουθεί τυφλά, δίχως πολιτικές θέσεις, σε αυτή την κατεύθυνση για λόγους υπαρξιακούς.
4) Δέχτηκε αδιαμαρτύρητα την ίδρυση του Νατοϊκού στρατηγείου στην Λάρισα δίχως όρια!!! ευθύνης ολόκληρο το Αιγαίο (παραβίαση δόγματος Α. Π).
Προώθησε την μονομερή από μέρους της χώρας μας Ελληνοτουρκική «φιλία», παρότι η Τουρκία σε κανένα θέμα δεν έχει κάνει την παραμικρή κίνηση καλής θέλησης.(Η μονομερής φιλία είναι δειλία και υποδηλώνει δουλικότητα). Προωθεί (Αμερικανική εντολή ) την ένταξη της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση ως πλήρες μέλος, με κίνδυνο μεταξύ άλλων δεινών την δημογραφική κατάληψη της Ελλάδας.(Ακόμη και την ύστερη αλλαγή γραμμής από τον Κ Σημίτη καταδίκασε!!). Δέχεται την πλήρη ένταξη της Τουρκίας, δίχως προϋποθέσεις την άρση της απειλής του τουρκικού casus belli, για τα 12 μίλια στο Αιγαίο και κυρίως την απομάκρυνση των στρατευμάτων κατοχής της Κύπρου.
5) Προώθησε και επιμένει στην επαναφορά το διαλυτικού-καταστροφικού σχεδίου ΑΝΑΝ, ενάντια στις διαθέσεις του Ελληνοκυπριακού λαού και πολέμησε αποτελεσματικά, τον εθνικά αντιστεκόμενο ηγέτη, Τάσσο Παπαδόπουλο και τον συμπαραταγμένο μαζί του Βάσσο Λυσσαρίδη.
6) Υπέγραψε με την Τουρκία την συμφωνία νόθευσης της ιστορικής αλήθειας στα βιβλία της ιστορίας της ΣΤ Δημοτικού και Γ Λυκείου, για τον συνωστισμό στην Σμύρνη και την «προσάρτηση το 1912 ( όχι απελευθέρωση) της Μακεδονίας στην Ελλάδα». Υπερασπίζεται μάλιστα μετά την απόσυρση του το περιλάλητο αντεθνικό βιβλίο! (Δηλώσεις κ Ραγκούση εκ μέρους του! Διόρισε μάλιστα τους υπέρμαχους της παραχάραξης της ιστορίας Θάλεια Δραγώνα και Γιώργο Παπαδημητρίου ως βουλευτές!!! επικρατείας του ΠΑΣΟΚ).
7)Αποδέχθηκε την ύπαρξη ζωτικών συμφερόντων!! της Τουρκίας στο Αιγαίο ( συμφωνία της Μαδρίτης-διαμαρτυρία 10 βουλευτών του ΠΑΣΟΚ μεταξύ των οποίων και του Κ Παπούλια).Έτσι άνοιξε το δρόμο για τις «γκρίζες ζώνες».