Τετάρτη 8 Απριλίου 2009

Χρόνια σου Πολλά... Καφετζή μας !

Συμπληρώσαμε ενα χρόνο ζωής

Πέρασε ήδη ένας χρόνος και καλά καλά δεν το κατάλαβα. Ηταν οκτώ Απρίλη όταν ξεκινούσα την περιπέτεια στην blogόσφαιρα με το πείραμα του καφενείου. Ενας διαδικτυακός χώρος που θα υπήρχε ελεύθερη έκφραση, χωρίς λογοκρισία και χωρίς φανερούς ή κρυφούς σκοπούς.Σαν τα παλιά ελληνικά καφενεία που ο καθένας ελεγε τις απόψεις τους , διαφωνούσαν , μάλωναν αλλά την άλλη μέρα πάλι ήσαν μαζί.
Σ'αυτή την προσπάθεια δεν ήμουν μόνος. Σε πολύ λίγο χρόνο άρχισε να δημιουργείται η ομάδα του καφενείου η οποία , κάθε μέρα μεγαλώνει και σας κρατάει συντροφιά . Θέλω να τους ευχαριστήσω όλους μέσα από την καρδιά μου και θα αποφύγω να τους αναφέρω ονομαστικά άλλωστε τους βλέπετε καθε μέρα στα πόστα τους στο καφενείο να σας εξυπηρετούν.
Μέσα σε αυτό το χρόνο η πορεία του καφενείου εξέπληξε και μένα.
Μέσα στην πρώτη δεκάδα από όλα τα blogs στη ελλάδα σύμφωνα με την μέτρηση επισκεψιμότητς του alexa.
Μέσα στην πρώτη δεκάδα από τα πιο δημοφιλή site σύμφωνα με το sync.
Φτάσαμε τους 660.000 διαφορετικούς επισκέπτες και ξεπεράσαμε το 1.100.000 επισκέψεις στον ένα χρόνο.
Κάναμε 5.500 αναρτήσεις .
Και συνεχίζουμε με το ίδιο κέφι για δουλειά, ελεύθερα, ανεπηρέστα, σοβαρά.
Δεν θα μπορούσαμε να είχαμε αυτή την αναγνωρισημότα αν δεν μας ειχαν στηρίξει πολλά blogs με την αναδημοσίευση θεμάτων από το καφενείο και με τα λινκ που έχουν βάλει για το καφενείο.Θέλω να ευχαριστήσω όλο το χωρο της blogόσφαιρας για τη βοήθεια και την στήριξη που συναντήσαμε.
Οποιος από σας έχει την διάθεση να γράψει και έχει κάτι να πει, το καφενείο είναι ανοικτό για όλους. Η παρέα του καφενείου χαίρεται να κάνει καινούριους φίλους.
Ο καφετζής

Σου ευχόμαστε να τα εκατοστήσεις αγαπητέ μας φίλε... καφετζή
Από το: http://emprosdrama.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: