Σάββατο 25 Απριλίου 2009

Επιλεκτικές συμπεριφορές

By Factorx

Με αφορμή το σκάνδαλο των μαύρων ταμείων, ο ΟΤΕ έχει στριμώξει τη Siemens στο καναβάτσο και της ζητάει να γυρίσει πίσω όλα τα σπασμένα για τις προγραμματικές συμφωνίες. Υπολογίζεται ότι τελικά θα της ζητήσει περί τα 30-40 εκ. ευρώ. Παρά το ότι όμως, τις μεγάλες δουλειές η Siemens τις έπαιρνε φίφτυ- φίφτυ με την ΙΝΤΡΑΚΟΜ, ο ΟΤΕ ούτε καν αγγίζει τη δεύτερη. Προφανώς, το «χωριό» της Παιανίας τα είχε όλα καλώς καμωμένα.


Όλα δείχνουν πάντως ότι η Siemens δεν θα αντιπαρατεθεί και πολύ στον ΟΤΕ και θα πληρώσει ό,τι της ζητήσουν για να ξεμπερδεύει με το σκάνδαλο, και μετά προς τη δόξα ξανά θα τραβήξει. Άλλο αν αυτό θα σημάνει, ενδεχομένως, την απώλεια πολλών θέσεων εργασίας στη Siemens Hellas.

Στο μεταξύ πληθαίνουν οι πληροφορίες που φέρουν τη Siemens να στρέφεται μόνον κατά των Χριστοφοράκου και Μαυρίδη και όχι κατά των παλαιότερων τη δεκαετία 1990, Γεωργίου και Καραβέλα. Γιατί τέτοιες επιλεκτικές αντιπάθειες; Για να μην ανοίξουν το στόμα τους για την Οικουμενική κυβέρνηση και μετά επί ΠΑΣΟΚ (1.000.000 ψηφιακές παροχές) και κυβέρνησης Σημίτη;

Δεν υπάρχουν σχόλια: