Σάββατο 25 Απριλίου 2009

Ο ιός του ...λαϊκισμού χτύπησε και τον Βενιζέλο

Και νέα επίθεση εξαπέλυσε χθες το ΠΑΣΟΚ κατά του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Γ. Σανιδά με διάβημα του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου ενώπιον του προέδρου της Βουλής.
Ο Ε. Βενιζέλος που επισκέφθηκε χθες το πρωί το γραφείο του προέδρου της Βουλής, Δ. Σιούφα, ζήτησε να οριστεί άμεσα ειδική συνεδρίαση προκειμένου να γίνει η ψηφοφορία που εκκρεμεί στο αίτημα του ΠΑΣΟΚ να συσταθεί προανακριτική επιτροπή για την υπόθεση του Βατοπαιδίου.
Ο κ. Βενιζέλος* κάλεσε, επίσης, τον πρόεδρο της Βουλής να ζητήσει από τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Γ. Σανιδά να διαβιβάσει τη δικογραφία προκειμένου να ενημερωθούν όλοι οι βουλευτές προτού κληθούν να ψηφίσουν.
"...Η Βουλή με βάση τον Κανονισμό και το Σύνταγμα δεν δικαιούται να αναλάβει καμία πρωτοβουλία για τα ζητήματα αυτά. Και αυτό το θεσμικό ρόλο έχει αποδείξει στην πράξη ότι τον σέβεται και τον τηρεί απαρέγκλιτα...", σημειωνόταν από το γραφείο του κ. Δ. Σιούφα για το αίτημα του ΠΑΣΟΚ να απευθυνθεί στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και να τον καλέσει να διαβιβάσει το φάκελο Βατοπαιδίου στη Βουλή.
______________________________
* Και καλά όλοι οι άλλοι...
Λαϊκίζουν εκ συστήματος και ...άγνοιας.! Αλλά και ο κ. Βενιζέλος;

Δεν υπάρχουν σχόλια: