Παρασκευή 10 Απριλίου 2009

Γιώργος: " Δεν θα κουβαλήσω κανέναν μαζί μου " !

;Άλλη μια φορά το antinews πέφτει μέσα στις προβλέψεις του. Δεν το λέμε με χαρά γιατί πραγματικά απορούμε πως τα ΜΜΕ με τις τεράστιες δημοσιογραφικές υποδομές για πολλοστή φορά μένουν πίσω σε τέτοια θέματα τα οποία είναι καίρια για την πολιτική ζωή. Το είδαμε και με το i-reporter στην υπόθεση Παυλίδη. Τα κανάλια έχουν καταστεί από δημοσιογραφικά κέντρα σε κέντρα εξυπηρέτησης συμφερόντων ιδιοκτητών και μετόχων. Η αναξιοπιστία τους τη συγκεκριμένη στιγμή θα μείνει παροιμιώδης, ενώ το χαριστικό χτύπημα στα εισοδήματα και πολλούς από τους βαρώνους έρχεται με γοργά πηδηματάκια.

Επιβεβαιώθηκε, φυσικά, η είδηση που γράψαμε (πρώτοι) για την πρόταση εξεταστικής για την Siemens που θα καταθέσει αύριο το ΠΑΣΟΚ. Όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος του, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, εκτός από την Ζήμενς το ΠΑΣΟΚ θα αναλάβει τις προσεχείς ημέρες πρωτοβουλίες για να έρθουν στη Βουλή και οι υποθέσεις ομολόγων, Βατοπεδίου και «Γερμανού», προκειμένου να μην παραγραφούν. Είχε προηγηθεί σύσκεψη στελεχών στα γραφεία του Κινήματος.

Υπενθυμίζουμε ότι παρόμοια πρόταση, για την Ζήμενς είχε καταθέσει το ΠΑΣΟΚ το Φεβρουάριο του 2008. Τότε απορρίφθηκε και την ξανάφερε τον Ιούλιο του 2008, αλλά δεν συζητήθηκε, επειδή έληξε η σύνοδος της Βουλής.

Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι με την κίνησή του αυτή το ΠΑΣΟΚ επιχειρεί να απεγκλωβιστεί από μια απόπειρα να εμπλακεί στην υπόθεση της Ζήμενς, για την οποία ο ανακριτής κ. Ζαγοριανός ζήτησε σήμερα επειγόντως ν΄ αρχίσουν οι καταθέσεις την Μεγάλη Δευτέρα, ύστερα από μια μεγάλη περίοδο αδράνειας (http://www.antinews.gr/?p=5916)

Ο ίδιος ο κ. Γ. Παπανδρέου φέρεται να δήλωσε - δίνοντας το πράσινο φως για την αυριανή πρόταση του ΠΑΣΟΚ -ότι «δεν θα κουβαλήσω κανέναν μαζί του». Η δήλωση αυτή αφορά τα εκσυγχρονιστικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ (Τσουκάτος κλπ) τα οποία εμπλέκονται κυρίως στην υπόθεση της Ζήμενς, από τις μέχρι στιγμής δικαστικές έρευνες.

Στην ίδια υπόθεση όμως εμπλέκεται και η Αγία Οικογένεια, με τα τιμολόγια του Κυριάκου, αλλά και τις διαπροσωπικές σχέσεις, ενώ η εμπλοκή του Μιχάλη Λιάπη φαίνεται να περιορίζεται στα ταξίδια.

Οπότε, η κίνηση του ΠΑΣΟΚ παίρνει και άλλες διαστάσεις. Επειδή κανείς δεν μπορεί να αγνοήσει ότι αντιπαράθεση του κ. Παπανδρέου με τους εκσυγχρονιστές του κ. Σημίτη συνεχίζεται, αν και συγκαλυμμένα, ενώ η αντιπαράθεση του κ. Καραμανλή με την Αγία Οικογένεια παίρνει πλέον διαστάσεις ανοικτού πολέμου. Κανείς δηλαδή δεν μπορεί να αποκλείσει και ένα άτυπο μέτωπο Καραμανλή - Παπανδρέου με αντικείμενο τις εκλογές και όλα τα άλλα.

Κι ας μην ξεχνάμε ότι αυτή που θέλει κυρίως τις εκλογές - για να ξεμπερδεύει όσο πιο γρήγορα μπορεί με τον Καραμανλή - είναι η Ντόρα.

olympia

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τώρα την θυμηθήκαμε την SIEMENS που αρχίζουν οι καταθέσεις στον ανακριτή;
Την Δευτέρα 13/4/2009 κλήθηκαν 40 μάρτυρες και το Πασόκ θυμήθηκε το ηθικό του πρόσωπο!
Θα είναι...βλάκες στην ΝΔ άν συνηγορήσουν στην εξεταστική επιτροπή την στιγμή που η Δικαιοσύνη έχει προχωρήσει σημαντικά.
Με τις υγείες σας φίλοι του Πασόκ!