Τετάρτη 15 Απριλίου 2009

Νίκος Σεργιανόπουλος: "Ο Άντρας που αναζήτησε την αγάπη στο σκοτάδι"

Τα «βρήκαν» οι δικηγόροι των δύο πλευρών σήμερα στα δικαστήρια μετά την εξώδικο κοινοποίηση που έστειλε η οικογένεια του Νίκου Σεργιανόπουλου στον «επίδοξο» συγγραφέα της βιογραφίας του αδικοχαμένου ηθοποιού.

Το βιβλίο Νίκος Σεργιανόπουλος: "Ο Άντρας που αναζήτησε την αγάπη στο σκοτάδι"θα κυκλοφορήσει τελικά σαν μυθιστόρημα. Η οικογένεια του Νίκου Σεργιανόπουλου είχε δικαίως ενοχληθεί από την ανακοίνωση του συγγραφέα, Αντώνη Τσιαπανίτη, ότι θα κυκλοφορήσει αποκαλυπτικό βιβλίο με τον υποσχετικό εμπορικό τίτλο «Ο Άντρας που αναζήτησε την αγάπη στο σκοτάδι».

Αυτός ο «άντρας» θα ήταν ηθοποιός και η αναζήτηση αγάπης, η πολυτάραχη και σύντομη ζωή του. Όταν όμως ο κ. Τσιαπανίτης έλαβε εξώδικο από την οικογένεια του άγρια δολοφονημένου πρωταγωνιστή, άλλαξε γνώμη και η «ιστορία ζωής» μετατράπηκε σε μυθιστόρημα.

Έτσι, ο αρχικός ήρωας και ηθοποιός, «Νίκος», άλλαξε όνομα σε «Αλέξη» και πολλά από τα «πραγματικά περιστατικά» που θα περιγράφονται στο βιβλίο, θα σκεπαστούν από το μανδύα της μυθοπλασίας.

Το γνωστό σενάριο δηλαδή που ακολουθούν οι εκδοτικές εταιρίες, όταν απειλούνται από τη δικαιοσύνη. Τη «δουλειά» του, πάντως, την έκανε ο κ. Τσιαπανίτης. Όλη η Ελλάδα άρχισε ξαφνικά να μιλάει για τον ίδιο και το βιβλίο του και η διαφήμιση που του έγινε ήταν «ανυπολόγιστης αξίας».

Και όλα αυτά για έναν άνθρωπο που δεν έχει συναντήσει ποτέ στη ζωή του το Νίκο Σεργιανόπουλο και δε γνωρίζει τίποτα παραπάνω για τη ζωή του, από αυτά που γνωρίζει όλη η Ελλάδα.

Zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: