Πέμπτη 9 Απριλίου 2009

ΠΑΣΟΚ ; Πολύ μου αρέσει αυτό το κόμμα

ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ

Εχθές και σήμερα το ΠΑΣΟΚ με ξάφνιασε ευχάριστα καθώς και μια φρεσκάδα μπήκε ξαφνικά από το παράθυρο. Ελπίζω να κρατήσει.

Δυο θέσεις του blog έγιναν θέσεις του κινήματος. Η πρώτη: Τον κουκουλοφόρο δεν τον κάνει η κουκούλα αλλά οι πράξεις του. Μαρτίου 18, 2009

Σήμερα αναφέρθηκε στην βουλή: Παπανδρέου: Το πρόβλημα, μας λέει η κυβέρνηση, είναι η κουκούλα και όχι οι πράξεις των κουκουλοφόρων. Αυτό μας λέτε. Αυτό μας λέτε ότι, αντί να πιάνετε αυτούς που σπάνε μαγαζιά, νομοθετείτε για την ενδυμασία τους.

Και η δεύτερη θέση που αφορά το δικαίωμα ιδιωτικής πτώχευσης! Θέση που ήρθε από τα blog και υποστηρίχτηκε εδώ για να αποτελέσει θέμα επεξεργασίας και να έρθει εχθες η κατάθεση προτάσεων από το ΠΑΣΟΚ για αυτό το θέμα.

Δεν μας άρεσε η μανία καταδίωξης του Θεόδωρου Πάγκαλου με το ΚΚΕ και τις άλλες σκοτεινές δυνάμεις των (Νεφελιμ και των Ελοχιμ;;) ο οποίος ξεχνώντας ότι το ΚΚΕ είναι κοινοβουλευτικό κόμμα μοιάζει να βρίσκεται βήμα πίσω από το Στέλιο Παπαθεμελή και την πορεία που τράβηξε. Ίσως ο σύντροφος προσπαθεί να μείνει στο αφρό της δημοσιότητας με λάθος τρόπο.

Δεν διαφωνούμε που τα λέει διαφωνούμε με την άποψη του.

1 σχόλιο:

Citypress-gr.admin είπε...

ΠΗΓΗ CITYPRESS-GR.BLOG
http://citypress-gr.blogspot.com/2009/04/blog-post_6630.html