Πέμπτη 9 Απριλίου 2009

Θύλακες του ΠΑΣΟΚ με θύλακες της Ν.Δ. συνεννοούνται για να παγιδεύσουν τον Καραμανλή στην εκλογική - εσωκομματική στρατηγική τους.


..........Ο Τέλης Παυλίδης, ο βουλευτής «Νο 151», πέρασε μια υπέροχη βραδιά ακούγοντας τον Χρήστο Παπουτσή να τον αποκαλεί «εκλεκτό συνάδελφο» που μπορεί να υπήρξε και «θύμα», τον Ντίνο Ρόβλια να ομολογεί ότι τα στοιχεία δεν φτάνουν για να τεκμηριώσουν «ενοχή», τον Βενιζέλο να τον «μαλώνει» γιατί δέχτηκε να καταθέσει στον ανακριτή ως «οιονεί ύποπτος». Φυσικά όλοι αυτοί δεν τρελάθηκαν ούτε τους έπιασε κρίση μεγαλοψυχίας. Τα πράγματα είναι απλά: Το ΠΑΣΟΚ δεν θέλει τώρα εκλογές. Μη σας κάνει εντύπωση! Στην πολιτική όταν φτάνει η ώρα της αλήθειας πολλοί το σκάνε, θυμίζοντας το ανέκδοτο με το λαγό που λέει καμιά ανοησία για να περνά η ώρα.
‒ Από το θεωρείο βλέπεις, τέλος, καθαρότατα τους «οριζόντιους άξονες». Πώς δηλαδή συνεννοούνται με τα μάτια θύλακες του ΠΑΣΟΚ με θύλακες της Ν.Δ. για να παγιδεύσουν τον Καραμανλή στην εκλογική - εσωκομματική στρατηγική τους. Είναι αυτό που λέμε, μπέρδεψαν τις φανέλες!..........

Δεν υπάρχουν σχόλια: