Τρίτη 10 Μαρτίου 2009

Ο Παπανδρέου την πάτησε με την MARFIN και την Aegean

Δεν το καταλάβατε και δεν ακούστηκε από κανένα δημοσιογράφο η τελευταία γκάφα του προέδρου Γιώργου.
Την έθαψαν κανονικά!

Μάλιστα τα κανάλια προτίμησαν να τον δείξουν νταή μπροστά στο φανατικό του κομματικό ακροατήριο στα Ιωάννινα και απέφυγαν επιμελώς να κάμουν οποιαδήποτε αναφορά στην άμεση εμπλοκή Γιώργου στην υπονόμευση της διάσωσης (ή πώλησης) της Ολυμπιακής! Φυσικά η εμπλοκή του είχε σχέση με το πρόσωπο που θα αγόραζε την εταιρεία και όχι στη διατήρηση του δημόσιου χαρακτήρα της όπως πολλοί μέσα στο Πασόκ, κυρίως εργατοπατέρες, θα ήθελαν!


Εκεί ήταν ο καβγάς . Στο αφεντικό.
Πάλι όμως έπεσε εντελώς έξω στους υπολογισμούς του. Και να φανταστεί κανείς ότι τουλάχιστον η αξιωματική αντιπολίτευση διαθέτει πλεόνασμα χρόνου και κινήσεων.
Παρά ταύτα, έκαμαν άλλη μια τρύπα στο νερό.Από το περιβάλλον Βγενόπουλου είχε διαρρεύσει ότι ο Παπανδρέου του υποσχέθηκε ότι θα μείνει ουδέτερος.
Πριν αλέκτωρ λαλήσει τρεις μοίραζε τις πίτες σε πολύωρα γεύματα στην Εκάλη. Στοιχημάτισε όμως σε κουτσό άλογο. Βλέπετε "η ΕΟΚ των μονοπωλίων" είναι κατά των μονοπωλίων!
Ο Γιώργος έχει μείνει μερικές δεκαετίες πίσω, όταν το Πασόκ νόμιζε ότι η ΕΟΚ θα επιβάλλει στην Ελλάδα χούντες και μονοπώλια. Δεν τους έκατσε ούτε τότε, ούτε τώρα! Ως γνωστόν το αποτέλεσμα μετράει και καταγράφει η ιστορία. Ουσιαστικά ο πρόεδρος ΓΑΠ δεν ήθελε να απολέσει την εξασφαλισμένη «φιλία» Βασιλάκη. Έκαμε παιχνίδι για να δείξει ότι στηρίζει τις επιθυμίες των φίλων του μια και ξέρει πολύ καλά ότι τέτοια κόλπα δεν τραβάνε πλέον στην Ένωση.
Το ερώτημα που πλανάται είναι αν οι "πλούσιοι φίλοι" του προέδρου είναι τόσο εύπιστοι ή αφελείς και δεν βλέπουν τις πασιφανείς αδυναμίες του στη σκακιέρα της οικονομικής διπλωματίας. Αυτά βλέπουν στο ΔΟΛ και τον καταγγέλλουν ως "τουρίστα"! Τρέχει τώρα να τα βρει με Σημίτηδες και Μπένηδες, μπας και σώσει την παρτίδα των "μεγάλων συμφερόντων"!

emprosdrama.blogspot.com από exastal


Δεν υπάρχουν σχόλια: