Παρασκευή 27 Μαρτίου 2009

Giorgos, το χάπι του μέλλοντος

Αισθάνεται ότι έρχεται... Πρωθυπουργός εν αναμονή του να μην πέσει από το ποδήλατο... Το παιδί της Αλλαγής που θα γίνει... πατέρας όλων μας. Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και Πρωθυπουργός της Ελλάδας, σαν τον πατέρα του και τον παππού του. Τώρα που αισθάνεται ασφαλής και σίγουρος, είναι άνετος. Χαλαρός. Και έτσι, ξαναβρήκε τον γνωστό εαυτό του. Λέει απίστευτα πράγματα.
Μίλησε για την ψυχική υγεία των Ελλήνων, παραγνωρίζοντας ότι το ΠΑΣΟΚ την έκανε κουρέλια, για σχεδόν είκοσι χρόνια. Μίλησε και για τα ναρκωτικά. Ε, εκεί είναι που το ΠΑΣΟΚ έδωσε ρέστα, αναγκάζοντας 11 εκατομμύρια Έλληνες να εθιστούν στις ουσίες για να αντέξουν τον Σημίτη και την υπόλοιπη παρέα.
Όπως λοιπόν κάποτε είχε προτείνει να καλλιεργούμε στα μπαλκόνια μας κάνναβη, αυτή τη φορά ο Γιώργος πρότεινε να παίρνουμε τα χάπια μας στο σπίτι.
Αυτό είναι!
Αυτό θέλει το ΠΑΣΟΚ. Να το ψηφίσουμε, να κυβερνήσει, και εμείς να κλειστούμε σπίτι παίρνοντας χάπια, ώστε να μην ζούμε τα επακόλουθα της «πράσινης» διακυβέρνησης.
Έτσι, το ΠΑΣΟΚ θα κυβερνήσει για πάντα. Μεγάλε Γιώργο. Ή μάλλον, Τζέφρι, όπως σε βάφτισαν και εσύ έσπευσες να το αλλάξεις, όταν σε έπεισαν να γίνεις Έλληνας.
parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: