Τρίτη 31 Μαρτίου 2009

Παγκόσμια καταστροφή βλέπει ο George Soros

Ο George Soros βλέπει παγκόσμια καταστροφή με την Αγγλία στο κέντρο της!
By exastal
Τι ωραία που είναι η παγκόσμια η κρίση!

Υπέροχα έρχεται κατάρρευση!
Ο γκουρού των διεθνών χρηματιστηρίων George Soros, βλέπει την παγκόσμια κρίση να καταλήγει σε παγκόσμια κατάρρευση και την Αγγλία να βρίσκεται στο κέντρο της καταστροφής.

Κακές γλώσσες διαδίδουν ότι στην πραγματικότητα αυτό θα ήθελε και εύχεται ο Soros μια και οι κρίσεις του δίνουν ευκαιρίες επενδυτικής κερδοσκοπίας.
Κλασικός γερολαδάς και μαυραγορίτης.
Έτσι κι’ αλλιώς ο Soros λατρεύει τις κρίσεις και ιδίως όταν αυτές πηγαίνουν απ’ το κακό στο χειρότερο.
Μάλιστα πιστεύει ότι σήμερα το πρόβλημα είναι μεγαλύτερο απ’ ότι την περίοδο της δεκαετίας του 30!
Κανένας δεν ξέρει πόσο καιρό θα διαρκέσει η σημερινή κρίση.
Οι αισιόδοξοι τοποθετούν τη λήξη της, το 2010 και οι απαισιόδοξοι μιλάνε ακόμα και για πέντε χρόνια. Ο Soros εμφανίζεται ακόμα πιο απαισιόδοξος και οι λόγοι είναι εμφανείς......
Ειδικότερα για την Αγγλία πιστεύει ότι βρίσκεται σε πολύ χειρότερη κατάσταση από αυτήν της Αμερικής και της Γερμανίας: “στο υποσυνείδητο της Αμερικής όταν θυμούνται κρίση υπάρχει κατάθλιψη, η Γερμανία θυμάται υπερπληθωρισμό αλλά η Μεγάλη Βρετανία έχει από πολλές απόψεις, αρκετά σοβαρότερο πρόβλημα.
Βρίσκεται σε χειρότερη κατάσταση από την Αμερική επειδή η βιομηχανία έχει πληγεί περισσότερο και η ακίνητη περιουσία υπερτιμήθηκε πολύ περισσότερο από την Αμερική.
” Το πρόβλημα γίνεται ακόμα μεγαλύτερο αν σκεφτούμε ότι τον οικονομικό σχεδιασμό αυτής της πολιτικής είχε προσωπικά ο Γκόρντον Μπράουν όταν πρωθυπουργός ήταν ο Τόνι Μπλερ!
“Times Online”:George Soros, the man who broke the Bank, sees a global meltdown

Δεν υπάρχουν σχόλια: