Τετάρτη 11 Μαρτίου 2009

Οι Αμερικανοί, ο Καραμανλής, οι απόψεις Παπανδρέου σε κρίσιμα Εθνικά θέματα και η μεγάλη σύγκρουση που θα καθορίσει την πορεία της χώρας...!

Από την πρώτη στιγμή που εξελέγη ο Καραμανλής μαίνεται ο ΨΥΧΡΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ της Ελλάδας με την υπερδύναμη.
ΕΝΝΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ:
1.Μία ΜΟΝΟ μέρα μετά την ορκωμοσία της ΝΔ το 2004, οι Αμερικάνοι αναγνώρισαν τα σκόπια με το όνομα Μακεδονία. Γιατί δεν το είχαν κάνει 8 χρόνια επί Σημίτη;
Αυτά τα πράγματα θέλουν προετοιμασία, ΕΤΥΧΕ την ίδια μέρα που έχασε τις εκλογές ο Σημίτης να καταθέσουν την αναγνώριση; Προφανώς ο Σημίτης ήταν o άνθρωπός τους και δεν ήθελαν να τον πλήξουν πολιτικά. Δεν θέλει πολύ φαντασία να καταλάβει κανείς γιατί ο Σημίτης παρέδωσε στο Γιωργάκη το δαχτυλίδι, χωρίς να γίνει κανονικό συνέδριο εκλογής αρχηγού, όπως το 1995. Είχε εντολή.

2.Το 2005 ήλθε το σχέδιο Ανάν. Ο Καραμανλής (μαζί με το μακαρίτη τον Παπαδόπουλο) είπε όχι στο σχέδιο Ανάν. Τότε άρχισαν τα όργανα από τους καναλο-εκβιαστές (κάνε ότι σου λέμε αλλιώς σε ρίχνουμε).
3. Το 2006 άρχισαν οι συνεννοήσεις με τους Ρώσους για τους αγωγούς. Κεντρικό πρόσωπο στις εξελίξεις ο Βουλγαράκης, που αποκάλυψε ότι οι Αμερικανοί παρακολουθούσαν τα τηλέφωνα του Καραμανλή και κάποιων υπουργών, μέσω της Vodafone του Κορωνιά και της Ιντρακόμ του Κόκκαλη στην Παιανία.
4. Ο Καραμανλής βάζει το Βουλγαράκη στο Ναυτιλίας και προωθεί τη συμφωνία για ιδιωτικοποίηση των λιμανιών ΟΛΠ και ΟΛΘ.
5.Παραμονές των εκλογών του 2007 καίγεται η Πελοπόννησος. Μετά τη νίκη του Καραμανλή το Σεπτέμβριο υπογράφεται η τελική συμφωνία για τους αγωγούς με τον Πούτιν και κερδίζουν οι κινέζοι της Cosco (μετά από διεθνή διαγωνισμό) τα λιμάνια. Ο Βουλγαράκης είναι στο στόχαστρο της ΝSA.
6.Μάρτιος 2008. Ο Καραμανλής ταπεινώνει τον προκλητικά φιλοσκοπιανό πλανητάρχη Μπούς στο Βουκουρέστι, με τη βοήθεια του Σαρκοζί. Πριν το Βουκουρέστι οι Αμερικανοί απειλούν, μετά σιωπούν. Οι σκοπιανοί συνεχίζουν το βιολί τους.
7.Σεπτέμβριος 2008. Δύο υπόδικοι για κακουργήματα καναλάρχες (Κοντομηνάς, Κυριακού) και τρείς που τρέφονται μόνο από δημόσια έργα (Μπόμπολας, Λαμπράκης, Βρυώνης) αρχίζουν συντονισμένη επίθεση στον Καραμανλή για μία αντιπαράθεση μεταξύ δημοσίου-μονής Βατοπεδίου που σερνόταν από το 2000, επί Σημίτη. Χρηματικές δοσοληψίες που να εμπλέκουν υπουργούς δεν φαίνονται πουθενά.
8.Το Δεκέμβρη αρχίζουν ταραχές στην Αθήνα, που μεταδίδονται ακαριαία σε όλο τον κόσμο (πώς γίνεται να είναι στημένα τα ξένα τηλεοπτικά συνεργεία στο Σύνταγμα πριν αρχίσουν τα επεισόδια κανείς δεν μπορεί να το εξηγήσει) με αφορμή το θάνατο ενός νεαρού από αστυνομικό στα εξάρχεια.
9.Ιανουάριος 2009. Οι καναλάρχες έχουν καθημερινά πρώτο θέμα τις κραυγές του Γιωργάκη να γίνουν εκλογές (μόλις ενάμισυ χρόνο από τις προηγούμενες, πού ξανακούστηκε;). Αφορμή είναι αμφισβητούμενης φερεγγυότητας γκάλοπ που βγάζουν οι ίδιοι κάθε σαββατοκύριακο.
ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ;
Οι Αμερικάνοι θέλουν οπωσδήποτε να ελέγξουν την Ελλάδα. Τα αμερικανικά συμφέροντα είναι πολλά, πάρα πολλά.
1. Η αμερικανική βάση Bondsteel στα σύνορα Σκοπίων-Κοσόβου είναι η μεγαλύτερη στον κόσμο (εκτός ΗΠΑ) και στοχεύει τα νότια της Ρωσίας. Χωρίς σταθερή κυβέρνηση στα Σκόπια διακυβεύεται η λειτουργία της.
2. Η Κύπρος καθορίζει τις εξελίξεις στο Μεσανατολικό εδώ και πενήντα χρόνια. Οι Αγγλοαμερικανικές βάσεις εκεί είναι καθοριστικές για την πίεση στους Παλαιστινίους. Η Κύπρος πρέπει να δεχθεί το σχέδιο Ανάν πάσει θυσία.
3. Οι ρωσικοί αγωγοί, όχι μόνο δίνουν οικονομική ανάσα στη Ρωσία αλλά βοηθούν στην απεξαρτητοποίηση της Ευρώπης από τον αμερικάνικο αγωγό Nabuskο που έρχεται από την Τουρκία.
4. Μέσω των Ελληνικών λιμανιών οι Κινέζοι βάζουν πόδι σε όλες τις Ευρωπαικές αγορές και συσφίγγουν τις σχέσεις Ε.Ε. και Κίνας.
ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ;
Ο Ελληνικός λαός αντιστέκεται γιατί ξέρει ότι σήμερα τα Ελληνικά συμφέροντα είναι αντίθετα από τα αμερικανικά.
Τα κτυπήματά τους όμως είναι συνεχή και κάτω από τη μέση.
Οι αμερικανο-ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες δουλεύουν χέρι-χέρι με τους ντόπιους ιδιοκτήτες καναλιών και εφημερίδων.
Αφού δεν ακούει ο Καραμανλής χρειάζονται ένα πρωθυπουργό που λέει ναι.
Και ποιος καλύτερος από ένα δικό μας άνθρωπο, που είναι μάλιστα μισός αμερικανός εξ αίματος.
ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ;
Αν ο κ. Καραμανλής έχει πολιτικό ένστικτο θα ζητήσει άμεσα ταυτόχρονο δημοψήφισμα για τα τέσσερα αυτά θέματα, που προφανώς θα δεσμεύουν και τις μελλοντικές Ελληνικές κυβερνήσεις.
ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ Κ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΑΥΤΟ.
Αναγνώστης.
emprosdrama.blogspot.com / Αναρτήθηκε από wolf

1 σχόλιο:

Stathis είπε...

Δεν φταίει ο Ομπάμα, εμείς φταίμε!
Για να λέμε και τα πράγματα με το όνομά τους, για τα χάλια της εθνικής μας πολιτικής στον τομέα εξωτερικών και άμυνας δεν φταίει απόλυτα και η κ. Μπακογιάννη. Κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια με τις αποτυχίες να διαδέχονται η μία την άλλη. Και όχι γιατί δεν έχουμε καλούς διπλωμάτες, απλά δεν έχουμε σταθερή στρατηγική πολιτική και κάθε κυβέρνηση την αλλάζει, με αποτέλεσμα να επικρατεί μια Βαβέλ.
Μια το ζεϊμπέκικο, μια οι σεισμοί, μια οι κουμπαριές, μια η οικονομική κρίση, μια το “όλοι είμαστε αδέλφια”, τι εικόνα να δώσεις; Πως να βασιστούν επάνω σου οι άλλοι με τέτοια αλλοπρόσαλλη εφαρμοζόμενη πολιτική;
Και εδώ που τα λέμε η κ. Μπακογιάννη είναι και η άτυπος υπουργός Εθνικής Αμυνας, μιας και ο κ. Μεϊμαράκης προτιμά την... “ησυχία” της Αθήνας και την ενασχόλησή του με τα δρώμενα στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας, τα δείπνα με βουλευτές και το φροντιστήριο αγγλικών. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως αν κάποιος εξετάσει την πορεία του από τότε που έχει αναλάβει το υπουργείο Εθνικής Αμυνας μέχρι σήμερα δεν έχει τίποτα να πει για το έργο του γιατί πολύ απλά δεν έχει κάνει τίποτα, σε σημείο μάλιστα όπως καταγγέλθηκε από βουλευτές, να στερούνται είδη ενδύσεως οι στρατιώτες μας, ενώ οι ξένες εταιρίες έχουν “μπλοκάρει” την προμήθεια ανταλλακτικών για τις ένοπλες δυνάμεις γιατί δεν πληρώνονται...
Η επίσκεψη του Μπάρακ Ομπάμα στη γειτονική μας χώρα δεν πρέπει να μας ξαφνιάζει λοιπόν. Παρά το γεγονός ό,τι πάει εκεί με αφορμή μια πολυπολιτισμική σύνοδο-για την οποία ήταν προγραμματισμένο να πάει η υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ-εντούτοις θέλει να δώσει το μήνυμα προς όλους πως μετά την αποχώρηση των αμερικανικών στρατευμάτων από το Ιράκ αναλαμβάνει καθήκοντα “επιτηρητή” στην περιοχή η Τουρκία μαζί με το Ισραήλ.
Παράλληλα λόγω της εθνικής εγγύτητας που έχει η Αγκυρα με τα τουρκόφωνα κράτη της Κεντρικής Ασίας που διαθέτουν άφθονους ενεργειακούς πόρους, θα προσπαθήσει ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ να χρησιμοποιήσει την επιρροή της, ώστε να διασπάσει το “Σύμφωνο της Σαγκάης” για να περιορίσει την ισχύ της συμμαχίας μεταξύ Ρωσίας και Κίνας.
Και πρέπει να σας υπενθυμίσουμε εδώ πως όλες αυτές οι ενέργειες δεν είναι τυχαίες. Υπάρχει σχέδιο. Το σχέδιο αυτό με την ονομασία “Red Horizon” το είχε εκπονήσει η πρώην υπουργός των ΗΠΑ κ. Κοντολέτσα Ράις-η οποία είναι και ρωσολόγος-στρατηγική που η προεδρία Ομπάμα τηρεί απαρέγκλιτα.
Οσο για τα δύο νέα ραντάρ που κατασκεύασε με χρήματα του ΝΑΤΟ η Τουρκία στο βόρειο και νότιο τμήμα της χώρας με τα οποία ελέγχει όλη την λεκάνη της ανατολικής Μεσογείου και τη Μαύρη Θάλασσα και τους βαλλιστικούς πυραύλους που διαθέτει πλέον στο οπλοστάσιό της, γι΄ αυτά δεν γίνεται κουβέντα από την ελληνική πλευρά. Ούτε βέβαια για την παραβίαση των όρων της συνθήκης για τα συμβατικά όπλα στην Ευρώπη CFE), με αποτέλεσμα οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις να έχουν διπλάσιο οπλισμό από τον δηλωμένο επειδή το νότιο τμήμα της γείτονος εξαιρείται από τον έλεγχο της συνθήκης.
Η τουρκική διπλωματία γνωρίζει άριστα αυτά τα πλεονεκτήματα που κατέχει λόγω της στρατηγικής της θέσης και τα εκμεταλλεύεται στο έπακρο καθιστώντας την Ελλάδα ουσιαστικά δορυφόρο της και υποτελή της στην περιοχή.
Αυτό ονομάζεται real politik κυρίες και κύριοι πολιτικοί και διπλωμάτες. Εξωτερική πολιτική με βάσει τα συμφέροντα της χώρας σου και όχι με μικροπολιτικά κριτήρια και φιέστες.
Και μην αναφέρετε την επιτυχία των αγωγών γιατί “φούσκα” ήταν κι έσκασε...


Vellerefontis Team