Πέμπτη 19 Μαρτίου 2009

Τί έγινε ο "εκπορθητής" του δικομματισμού , ο ΣΥΡΙΖΑ ;

Επιχείρηση-«σκούπα» κατά παράνομων αλλοδαπών

Τον τελευταίο χρόνο καταβάλλονταν προσπάθειες επικοινωνιακής απάτης από τον ΣΥΡΙΖΑ.
Δυο είναι τα μηνύματα που εκπορεύονταν με στόχο την ελληνική κοινωνία.
Το πρώτο παρουσιαζόταν ευθέως από τον κ. Αλαβάνο που εμφάνιζε το κόμμα του ως εν δυνάμει εκπορθητή του δικομματισμού.Τα αποτελέσματα προς στιγμήν ήταν θετικά, συσσωρεύοντας στην ...«δημοκοπική του δεξαμενή» δυσαρεστημένους από όλους τους χώρους. Από άλλους λιγότερους, από άλλους περισσότερους.
Όμως το ... «δημοσκοπικό του άλμα» ήταν άλμα στο κενό και σ` αυτό την βασική ευθύνη έχουν οι άνθρωποι της Κουμουνδούρου , λόγω των ακραίων θέσεων που υιοθέτησαν σε μια σειρά ζητημάτων.
Αυτές οι ακραίες θέσεις «έκαψαν» και το χαρτί της δεύτερης επικοινωνιακής απάτης που επιχείρησαν. Σύμφωνα με αυτή (διοχετεύοντας έμμεσα στα ΜΜΕ)εμφάνιζαν τον ΣΥΡΙΖΑ να έχει ως δήθεν «μοντέλο» του το ΑΚΕΛ υπό την ηγεσία του κ. Χριστόφια.
Τα δύο μηνύματα συνδέονταν μεταξύ τους και επιδίωκαν να πείσουν πως ο ΣΥΡΙΖΑ διαθέτει ισχυρή δυναμική «τύπου ΑΚΕΛ». Φυσικά δεν υπάρχει καμία απολύτως συγγένεια μεταξύ ΑΚΕΛ και ΣΥΡΙΖΑ.
Τα δύο αυτά αριστερά κόμματα ακολουθούν διαφορετικές και καθόλου παρεμφερείς στρατηγικές σε πολλούς τομείς.Το παρακάτω παράδειγμα που παραθέτω αποδεικνύει του λόγου το αληθές και ας το μελετήσουν πολύ καλά τόσο στην Κουμουνδούρου , όσο και στον Περισσό.
Μια δυσάρεστη έκπληξη ανέμενε χθες το πρωί τους μαζεμένους αλλοδαπούς που κατοικούν σε υποστατικά εντός των τειχών της Λευκωσίας. Κυριολεκτικά, η εν λόγω περιοχή έμοιαζε για περίπου τρεις ώρες χθες με αστυνομικοκρατούμενη πολιτεία, με δεδομένο ότι οι αλλοδαποί που κατοικούν κυρίως στις οδούς Ομήρου, Λήδρας, Ονασαγόρου, στην περιοχή Φανερωμένης και αλλού βρέθηκαν περικυκλωμένοι από αστυνομικές δυνάμεις.

Οι αστυνομικοί είχαν στα χέρια τους εντάλματα έρευνας διάφορων υποστατικών που είχαν μπει στη «μαύρη λίστα» και στις 3.30 την αυγή άρχισαν τη διαδικασία των ερευνών.Οι αστυνομικοί βρέθηκαν συνολικά σε 25 υποστατικά, στα οποία προέβησαν σε ενδελεχείς έρευνες με συνέπεια τον έλεγχο 200 αλλοδαπών που διέμεναν στις εν λόγω κατοικίες.Μετά από τρεις περίπου ώρες ερευνών και αφού οι αστυνομικοί έκαναν στην κυριολεξία φύλλο και φτερό τα υποστατικά, οι αστυνομικοί οδήγησαν με χειροπέδες στα αστυνομικά κρατητήρια όλους τους υπό έλεγχο αλλοδαπούς.
Κατά τη διάρκεια των ερευνών βρέθηκαν στην κατοχή των αλλοδαπών διάφορα αντικείμενα και έγγραφα, τα οποία αξιολογούνται.
Η επιχείρηση-«σκούπα» της Αστυνομίας είχε σκοπό να προκαλέσει γερό πλήγμα στην γκετοποίηση της παλιάς Λευκωσίας και όπως δήλωσαν κυβερνητικοί και αστυνομικοί παράγοντες δεν είναι διατεθειμένοι να επιτρέψουν κάτι τέτοιο. . Κουμουνδούρου κατά πρώτον, Περισσός κατά δεύτερον.... ακούει κανείς;
Παραδειγματίζετε κανείς από την μόνη Αριστερή κυβέρνηση στην Ευρώπη;
Αφουγκράζονται και αναλύουν οι υπόλοιποι πολιτικοί σχηματισμοί ότι το δεύτερο κατά σειρά πρόβλημα της ελληνικής κοινωνίας, μετά το οικονομικό, είναι αυτό της λαθρομετανάστευσης και των προβλημάτων που συνακόλουθα επιφέρει;
Όποιος από τους πολιτικούς χώρους δεν το αντιλαμβάνεται, προσκρούοντας σε διάφορες ιδεολογικές ακαμψίες και τυφλώσεις, μικροπολιτικές σκοπιμότητες και επικίνδυνους «νεοτερισμούς» ή φοβικά σύνδρομα και ατολμίες , έχω την εντύπωση ότι θα βρεθεί προ ...εκλογικών εκπλήξεων.
politis-gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: