Πέμπτη 26 Μαρτίου 2009

Κλείνουν καταστήματα καλλυντικών

Aσχημα τα μαντάτα για τον κλάδο της ομορφιάς και τις άμεσα εμπλεκόμενες εταιρείες. Πληροφορίες υποστηρίζουν ότι οι πωλήσεις βρίσκονται από πέρυσι σε ελεύθερη πτώση και δεν λένε να ορθοποδήσουν!
Γεγονός που επιβεβαιώνει η «βαλτωμένη» κίνηση στον σχετικό χώρο με αποτέλεσμα την απόφαση εκπροσώπων της να κλείσουν μαγαζιά που δεν κάνουν πωλήσεις.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η αλυσίδα καλλυνικών Sephora έκλεισε τρία σημεία πώλησης και συγκεκριμένα στην Αγ. Παρασκευή, την Ομόνοια και την Αιόλου, ενώ την ίδια στιγμή φημολογείται ότι φεύγουν και άλλοι franchisee από το σχήμα.

Την ίδια στιγμή πληθαίνουν οι φήμες που θέλει βασικό παράγοντα στον κλάδο της ομορφιάς να συζητά το ενδεχόμενο διακοπής καταστήματος που λειτουργεί πλησίον της Ομόνοιας.
Οι εξελίξεις για τον κλάδο όμως δεν σταματούν εδώ, καθώς πηγές υποστηρίζουν ότι αυτή την εβδομάδα πρόκειται να σημειωθεί μία σημαντική εξαγορά στον κλάδο, η οποία συζητιόταν τουλάχιστον το τελευταίο τρίμηνο.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η εξαγορά αφορά σήμα και οι επικρατέστεροι μνηστήρες είναι δύο. Ο ένας ετοιμαζόταν να μπει στο Χρηματιστήριο αλλά δεν το έκανε τελικώς και ο άλλος ήταν στην Σοφοκλέους αλλά βγήκε!
Δ.Καραγιαννοπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια: