Παρασκευή 27 Μαρτίου 2009

Ας αναλογισθούν που οδηγούν τον τόπο...Με την τακτική τους τον καταστρέφουν. Γίναμε στόχος!

Άλλη μία σοβαρη, επίκαιρη και με διπλωματική προσέγγιση στα εθνικά μας θέματα από τον politis-gr. Όλες του οι αναρτήσεις έχουν μία σειρά και συνέχεια, η οποία σου δημιουργεί το ενδιαφέρον να τον παρακολουθείς. Εύχομαι να τον παρακολουθούν και οι της αντιπολίτευσης!
emprosdrama.blogspot.com
Ορατοί πλέον οι στόχοι...
«Μεγάλη αναταραχή , θαυμάσια κατάσταση» έλεγε ο ηγέτης της κινέζικης επανάστασης Μάο Τσε Τουνγκ και αυτό βρίσκει την πλήρη εφαρμογή του στην διεθνή γεωπολιτική σκακιέρα.
Αυτή η αναταραχή που επικρατεί τους τελευταίους μήνες στην χώρα μας , «κοπής και ραφής» ξένων σκοτεινών και υπόγειων κύκλων, είναι βέβαιο ότι θα την πληρώσουμε τόσο στον κοινωνικό ιστό, (ήδη τα ρήγματα είναι ορατά δια γυμνού οφθαλμού) όσο και στα εθνικά μας θέματα.
Αυτά αποτελούν άλλωστε τον τελικό στόχο !
Μόνον τυφλοί στα πνευματικά όμματα και οι κωφοί στην πολιτική ακοή δεν μπορούν να συλλάβουν τα όσα συμβαίνουν στο πολιτικό επίπεδο με την συνεχή «δημοσκοπηλαγνεία», εκλογολογία και συνεχή προσπάθεια υπονόμευσης της σταθερότητας του πολιτικού μας βίου.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι ο κ. Γ. Παπανδρέου ενώ διακηρύσσει σε όλους τους τόνους ότι η ... δημοσκοπική θέληση του λαού δείχνει... ΠαΣοΚ,ζητά επιτακτικά και σε καθημερινή βάση εκλογές, αγνοώντας (με τρόπο και ύφος που παραπέμπει σε μη δημοκρατικές ιδεολογίες) την άλλη παράμετρο των ... δημοσκοπήσεων , όπου η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών δηλώνουν ότι δεν επιθυμούν εκλογές.
Τον λαό τον ακούμε στο σύνολο των απαιτήσεων του και δεν λαμβάνουμε υπόψη μόνο αυτό που ευκαιριακά μας συμφέρει την δεδομένη χρονική στιγμή, αγνοώντας , επαναλαμβάνω ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΑ , όλες τις υπόλοιπες απαιτήσεις του.
Και οι καθολικές απαιτήσεις του λαού καταγράφονται σε τρεις παραμέτρους των δημοσκοπήσεων.
Ο λαός:

α) δεν επιθυμεί εκλογές,
β) απαιτεί συναίνεση προκειμένου
να βγούμε με όσο το δυνατόν λιγότερες πληγές από την διεθνή οικονομική κρίση και

γ) επιθυμεί να διωχθούν οι λαθρομετανάστες από την χώρα μας.

Και στις τρεις αυτές απαιτήσεις του ελληνικού λαού ο κ. Γ. Παπανδρέου είναι κάθετα αντίθετος.
Εάν αυτή η συμπεριφορά δεν εμπεριέχει ψήγματα αντιδημοκρατικής νοοτροπίας , υπέρμετρου λαϊκισμού και πολιτικού καιροσκοπισμού, τότε οι λέξεις και οι πολιτικές νόρμες έχουν απολέσει το νόημα τους.
Μέσα λοιπόν από την ...«Μεγάλη αναταραχή , θαυμάσια κατάσταση», τα πρώτα (ορατά πλέον ) δείγματα έκαναν την εμφάνιση τους.
Μιλώντας χθες στη γερμανική Βουλή εν όψει της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ, η κυρία Μέρκελ εξέφρασε μεταξύ άλλων την ελπίδα «να επιτευχθεί στο άμεσο μέλλον η ένταξη της «Μακεδονίας» και να μη σκοντάφτει άλλο στη διαμάχη για το όνομα .
Η θέση μας είναι σαφής: Πρέπει να επιτρέπουμε την ένταξη σε ευρωπαϊκές Δημοκρατίες που έχουν τη βούληση και τις ικανότητες να προχωρήσουν».
Κατέληξε δε στο ότι : «Η ελευθερία της Συμμαχίας να επιλέγει αποτελεί ύψιστο αγαθό. Δεν πρέπει, λοιπόν, να επιτρέψουμε σε άλλους να επιχειρούν με ένα βέτο ή με αναχρονιστικές αντιλήψεις σε σφαίρες επιρροής τους (σ.σ.: εννοεί τη Ρωσία) να υψώνουν ανάχωμα»......
Είχα ανοίξει το παράθυρο και σας είχα προϊδεάσει περί όλων τούτων , πριν δεκαπέντε περίπου ημέρες στο άρθρο «Διπλωματία και παρασκήνιο».
Οι πρωταγωνιστές ανεβαίνουν ένας -ένας στην σκηνή ,αφού ο «αθέατος σκηνοθέτης» που κατοικοεδρεύει στο πυκνό σκοτάδι του παρασκηνίου έχει κρίνει ότι το έργο μπορεί να ξεκινήσει.
Έχετε ακόμα αμφιβολίες ;
Είπαμε .....«Μεγάλη αναταραχή , θαυμάσια κατάσταση».



Δεν υπάρχουν σχόλια: