Σάββατο 21 Μαρτίου 2009

Συνέντευξη - βόμβα Πολύδωρα στο "Βήμα"


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ:
Φωτιές στη κυβέρνηση αναμένεται να ανάψει με την συνέντευξη που έχει παραχωρήσει στο «Βήμα της Κυριακής» και τον καλό συνάδελφο Βασίλη Χιώτη ο πρώην υπουργός Βύρωνας Πολύδωρας, αφού έρχεται να "χτυπήσει" σε μια χρονική συγκυρία που τα πράγματα στην Δημόσια Τάξη είναι πολύ άσχημα.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του parapolitika.gr ο Πολύδωρας υπεραμύνεται της πολιτικής που ακολούθησε στην Κατεχάκη και θυμίζει προς τα υψηλά κλιμάκια της κυβέρνησης ότι για τους κουκουλοφόρους τα είχε πει πριν από τρία χρόνια.
Εξαιρετικά μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει -όπως αναφέρουν οι γνωρίζοντες- η απάντηση που δίνει για το ενδεχόμενο συνεργασίας Ν.Δ. - ΛΑ.Ο.Σ., αφού αφήνει αιχμές για τους θαυμαστές της στρατηγικής επιλογής του μεσαίου χώρου.
Ο Πολύδωρας ουσιαστικά επιτίθεται σε όσους πιστεύουν ότι για ενισχύσει την θέση της η Ν.Δ. στο μεσαίο χώρο θα πρέπει να περιοριστούν οι δεξιοί.
Πάντως, ο πρώην υπουργός εν κατακλείδι εκτιμά ότι παρά τις δυσκολίες ότι η Ν.Δ. θα κερδίσει τις επόμενες βουλευτικές εκλογές, προς απογοήτευση των δημοσκόπων και της διαπλοκής.
ΣΧΕΤΙΚΟ:

Στη συνέντευξη που θα δημοσιευτεί στο «Βήμα της Κυριακής» ο Β. Πολύδωρας κάνει εκτενή αναφορά και στην τηλεοπτική δικτατορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: