Σάββατο 21 Μαρτίου 2009

Οι προβοκάτορες, οι κερδοσκόποι και τα τσιράκια τους έπεσαν πάνω στην Ελληνική οικονομία, για να βγουν από την κρίση!

Άλλη μία σημαντική ανάρτηση του exastal! Σημαντική γιατί ορισμένοι που εκλέχθηκαν από τον Ελληνικό λαό, για να τον προστατεύσουν, αδυνατούν.
Είτε γιατί είναι ανεπαρκείς, είτε γιατί το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η επανεκλογή τους!
Το φορτίο αυτό ανέλαβαν κάπoιοι blogers που προσπαθούν, χωρίς αναμονή ανταπόδοσης, μόνο και από μόνο εθνικό καθήκον.
Φτάνει πια κύριοι της Κυβέρνησης με την ανύπαρκτη επικοινωνιακή πολιτική σας! Κάντε κάτι. δεν βλέπετε ότι καταστρέφουν την χώρα και τον λαό της!
Δεν βλέπετε ότι καταρρέουν οι αρχές μιάς ευνομούμενης πολιτείας;
Η ανάρτηση του exastal Οι μεγαλοδημοσιογράφοι μας, "επιβεβαιώνουν" τις προβοκάτσιες κατά της ελληνικής οικονομίας!, είναι εύστοχη, ακριβής στην πραγματικότητα, μου άρεσε και την αναδημοσιεύω:

Στο παιχνίδι της κατάρρευσης της ελληνικής οικονομίας χορεύουν από την περίοδο της δεκεμβριανής παρδαλής επανάστασης, ξένα ΜΜΕ, συγκεκριμένων οικονομικών συμφερόντων.
Οι εγχώριοι προβοκάτορες και μεγαλοδημοσιογράφοι του καναλαρχικού συστήματος, άλλο που δε θέλουν και «επιβεβαιώνουν» αμέσως της καταγγελίες κατά της χώρας μας. Καταγγελίες ολοφάνερα στημένες και σχεδιασμένες να πλήξουν τη δανειοληπτική ικανότητα της χώρας.
Τι θα πει αυτό;

Ισχυρές οικονομίες που υποφέρουν από αδυσώπητη κρίση ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΥΝ εις βάρος αναπτυσσόμενων χωρών για να καλύψουν τις τεράστιες ζημιές που υπέστησαν από τα προγράμματα ενίσχυσης τραπεζών και επιχειρήσεων που κατέρρευσαν στο εσωτερικό τους.

Επιχειρήσεις που στήριξαν τα «σχέδιά» τους σε ανύπαρκτα κεφάλαια και εικονικές επενδύσεις. Και όλα αυτά σε χώρες με χαμηλό επενδυτικό ρίσκο και ανύπαρκτη υποτίθεται οικονομική επικινδυνότητα.

Το πρακτορείο Ρόιτερ σήμερα ούτε λίγο ούτε πολύ «κατέρρευσε» την Ελλάδα.
Και φυσικά ανέβηκε το επιτόκιο δανεισμού της. Τα εγχώρια παπαγαλάκια, «με το χαμόγελο στα χείλη» δεν τόλμησαν να ορθώσουν το ανάστημά τους σε αυτή την απίστευτη προβοκάτσια και σχεδόν κατέβαλαν κάθε προσπάθεια επιβεβαίωσης της ανυπόστατης είδησης.
Στήνουν πλάτες σε αυτούς που προσπαθούν να χειραγωγήσουν τα οικονομικά πράγματα της χώρας. Οι πραγματικοί εμπρηστές της ελληνικής κοινωνίας και οι ηθικοί αυτουργοί των κουκουλοφόρων είναι αυτοί οι περισπούδαστοι δημοσιογράφοι που θέτουν το κομματικό συμφέρον του μεγαλοκαναλάρχη τους πάνω από το συμφέρον της χώρας.
Έχουν μετατρέψει τα δελτία ειδήσεων σε χυδαία παραπληροφόρηση και νομίζουν ότι είναι προφήτες του μέλλοντος. Κάθε κατηγορία εναντίον της χώρας γίνεται «είδηση που κάνει το γύρο του κόσμου» και αναβαπτίζεται στα ελληνικά δελτία σε τετελεσμένο και αδιαμφισβήτητο γεγονός.
Ζούμε τη χειρότερη τηλεόραση της «ελεύθερης» ελληνικής ραδιοτηλεόρασης.
Τόσο απόλυτα συντονισμένη σε ξένες προβοκάτσιες και τόσο απόλυτα χειραγωγημένη από εσωτερικά και άπληστα συμφέροντα.
Υποταγμένη σε βολεμένα, αυθαίρετα και κακομαθημένα οικονομικά κέντρα που έμαθαν στο παρελθόν να βλέπουν τους εαυτούς τους ως σατράπηδες και να βλέπουν τον ελληνικό λαό ως «εργαλείο» πραγματοποίησης των παμφάγων διαθέσεών τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια: